Direktlänk till inlägg 25 december 2006

Julafton

Av Vita Brevis - 25 december 2006 03:49

Jag har haft den skönaste julaftonen någonsin. Lugnt och skönt med min trevlige men sjuke son.Inga för höga förväntningar som när jag hade små barn och julafton var den viktigaste dagen på året och allt skulle klaffa.Vi har varit så utmattade båda två så vi har bara tagit det lugnt. Vi började med att sova ut och äta en fruktfrukost med latte och varmchoklad till, och sen öppnade vi julklappar vid frukostbordet. Vi har planerat det vegetariska julbordet efter Kalle Anka och Karl-Bertil Jonsson, mest för min skull faktiskt. Men det är liksom inte lika roligt som det brukade vara...det skulle vara för att man kan alla repliker kanske.Ingen av oss har varit frisk nog för att skapa ett julbord för frossare och det känns också skönt.Det är väl bara att acceptera fakta - vi hade inte orkat resa och vi hade inte varit i form för att fira traditionell jul i Stockholm - inte en chans. Men vi har haft så himla trevligt här hemma.Jag har slutit fred med min syster och fått min andra syster att göra samma sak - at last.Julefrid typ?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vita Brevis - 13 april 2015 10:52


Man kanske ska vända sig till hundar eller katter?

Av Vita Brevis - 23 september 2014 22:17


Nu är det bevisat!!

Av Vita Brevis - 6 juli 2013 08:58

Jag har bestämt mig för att spira genuan i lovart och sätta en preventer guy på storen...och segla baklänges genom livet lite oftare. Jag har märkt att man kan säga nästan vilka obegripligheter som helst utan att folk synar. Jag har t.ex sagt att...

Av Vita Brevis - 6 februari 2013 20:49

En (jovialisk dansk) ansvarig på Facebook sitter i Uppdrag Granskning och förklarar leende policyn för näthot med att det beror på om hotaren menar det eller inte. I Köttvärlden behöver man inte bevisa uppsåt om man t.ex. kommer med hot om våld eller...

Presentation

Fedjit

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< December 2006 >>>

Följ bloggen

Följ vitabrevis med Blogkeen
Följ vitabrevis med Bloglovin'

Omröstning

Vad föredrar du?
 Pest
 Kolera
 Ghost whisper

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

RSS

Fråga mig

3 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se