Direktlänk till inlägg 30 december 2006

Kommunslogans

Av Vita Brevis - 30 december 2006 03:50

Ur mitt mail till informationsmänniskan på Fagersta kommun:Jag fick ett sms från min son idag som körde genom Fagersta. Han var tvungen att stanna bilen och skratta färdigt efter att ha läst er kommunslogan. "I Fagersta får du livstid"(Gå in på: http://www.fagersta.se/ om ni inte tror mig.)-Trevligt! Din son har humor!- Den syns...kan ju vara bra att veta, kanske. Men hur är tanken bakom? Vilka reaktioner har ni fått?- Vi har fått många olika reaktioner. Många tycker att det är fyndigt, medan andra associerar till galler....Tanken bakom är att i Fagersta har vi nära till det mesta, vilket ger tid över för att leva -livstid.Med vänlig hälsning,Merja HellstrandDen är nästan i klass med Nordmalings förra slogan "Hoppet finns alltid" med en bild på en bro, den följdes av "Havet är nära".....Passar det att hoppa från bron? Inte det...Drunkningsdöden då?"Kommunen för dig som är lite suicid" Ja tänk så fel det kan bli - men så roligt!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vita Brevis - 13 april 2015 10:52


Man kanske ska vända sig till hundar eller katter?

Av Vita Brevis - 23 september 2014 22:17


Nu är det bevisat!!

Av Vita Brevis - 6 juli 2013 08:58

Jag har bestämt mig för att spira genuan i lovart och sätta en preventer guy på storen...och segla baklänges genom livet lite oftare. Jag har märkt att man kan säga nästan vilka obegripligheter som helst utan att folk synar. Jag har t.ex sagt att...

Av Vita Brevis - 6 februari 2013 20:49

En (jovialisk dansk) ansvarig på Facebook sitter i Uppdrag Granskning och förklarar leende policyn för näthot med att det beror på om hotaren menar det eller inte. I Köttvärlden behöver man inte bevisa uppsåt om man t.ex. kommer med hot om våld eller...

Presentation

Fedjit

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< December 2006 >>>

Följ bloggen

Följ vitabrevis med Blogkeen
Följ vitabrevis med Bloglovin'

Omröstning

Vad föredrar du?
 Pest
 Kolera
 Ghost whisper

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

RSS

Fråga mig

3 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se