Direktlänk till inlägg 18 januari 2007

Att resa

Av Vita Brevis - 18 januari 2007 20:28

Internet är ju himla bra till mycket och folk skryter om att de fixar tokbilliga resor på nätet. Vi ska åka till Afrika på kombinerad studieresa och verksamhetsplaneringsresa, och började kolla på flygstolar och hotell. Vi hittade en resa som vi tyckte var billig och vi hittade ett fint fyrstjärnigt hotell. Min syster som jobbar på resebyrå sa, gå in på Wing eller Apollo och kolla restresor innan ni bestämmer er.Samma hotell och direktflyg från Arlanda kostade 1000 kr mindre än om vi hade försökt fixa det själva. Om vi hade rest reguljärt så hade vi fått en resa på 11 timmar och byte i Paris och Cassablanca, nu blir det fem timmars resa utan byten och flygplansmat och transfer ingår.Man kan vara snobbig och se ner på charter hur mycket man vill men det är ganska praktiskt ibland om man inte är så sugen på äventyrligheter. Det jag oroar mig mest för är att dela rum i en hel vecka med en kollega, jag är inte van att sova tillsammans med någon och jag har sömnproblem.Min dotter tyckte att det var ett lyxproblem men å andra sidan så är hon efter fyra år med andrahandskontrakt i Sthlm, tillsammans med kompisar, van vid att sova med folk i samma rum. Jag hoppas på att ljuset i Afrika ska få liv i mig igen. Såhär saggig har jag nog aldrig varit...när jag läser gamla bloggar så inser jag ju varför....det har varit en lång mörk höst på flera sätt och på det en massa baciller som har tagit de sista reserverna.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vita Brevis - 13 april 2015 10:52


Man kanske ska vända sig till hundar eller katter?

Av Vita Brevis - 23 september 2014 22:17


Nu är det bevisat!!

Av Vita Brevis - 6 juli 2013 08:58

Jag har bestämt mig för att spira genuan i lovart och sätta en preventer guy på storen...och segla baklänges genom livet lite oftare. Jag har märkt att man kan säga nästan vilka obegripligheter som helst utan att folk synar. Jag har t.ex sagt att...

Av Vita Brevis - 6 februari 2013 20:49

En (jovialisk dansk) ansvarig på Facebook sitter i Uppdrag Granskning och förklarar leende policyn för näthot med att det beror på om hotaren menar det eller inte. I Köttvärlden behöver man inte bevisa uppsåt om man t.ex. kommer med hot om våld eller...

Presentation

Fedjit

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2007 >>>

Följ bloggen

Följ vitabrevis med Blogkeen
Följ vitabrevis med Bloglovin'

Omröstning

Vad föredrar du?
 Pest
 Kolera
 Ghost whisper

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

RSS

Fråga mig

3 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se