Alla inlägg under januari 2007

Av Vita Brevis - 7 januari 2007 00:23

Ännu en tråkig lördag med Morse-box och sjukling som ska pysslas om. Jag orkar inte mer nu...inte mer sjukdomar i huset....nu ska alla vara friska och glada och ta i den här sista terminen före studenten.
Jag skulle vilja vara lycklig igen, jag skulle vilja ha fler än två rätt på V75, jag skulle vilja resa och få lite värme. Jag skulle vilja träffa någon som intresserar sig för vad just jag behöver för att må bra och som inte blir rädd när det visar sig att jag har förmågan att känna - mycket.

ANNONS
Av Vita Brevis - 5 januari 2007 17:07

Hur gör man när man efter skilsmässan egentligen, vad är normalt?För en månad sen sa min fd man: Jag tänker laga middag hos dig på fredag, det har jag o sonen kommit överens om.Jag flög i taket och kallade honom respektlös och sa att det inte var deras sak att bestämma. Han blev jättearg och slängde på luren och sa till sonen att det var mitt fel att det inte blev någon middag. I förrgår kommer sonen och säger: Mamma, går det bra att jag o pappa lagar middag här på fredag? Självklart, svarar jag. För mig är det en jädra skillnad, men jag är inte säker på om skillnaden gick fram till dem riktigt.Men å andra sidan är det lika bra för en ung man att lära sig om hur lätt man kan kliva över en kvinnas integritet om man inte passar sig och det kan bli en dyrköpt erfarenhet längre fram i livet. Så exmaken har varit idel solsken och hjälpt till med praktiska saker som att koppla ihop surroundsystemet och möblerat om vardagsrummet. Man måste vara så himla noga efter en skilsmässa....inte "leka familj" inte vara respektlös osv. En skilsmässa beror väl ofta på att man tillåter sig att bli respektlösa mot varandra....det smyger sig på och plötsligt har man en ganska krass syn på varandra. Så vill jag aldrig mer ha det...

ANNONS
Av Vita Brevis - 3 januari 2007 05:11

Jag lider av insomnia.....eller lider och lider - det är ju olika. Just nu med all kompledighet runt jul och ledigheter och influensa känns det väl inte så farligt men jobbet nästa vecka kommer närmare med expressfart och det känns småtungt.
Tur att jag får åka bort och jobba på torsdag och sova på hotell och träffa mina stora barn. Så njut nu av att du har insomnia just natt/morgon för snart drar stressen igång igen.
Vita-stan var först i landet med influensan och nu är vi först med sorkpest och med min otur den senaste tiden skulle det väl sitta bra med en sorkpest efter influensa allergier och bältros.
Nej man ska vara glad och förhoppningsfull inför det nya året - sådetså!

Av Vita Brevis - 2 januari 2007 21:06

Varför ska man ha mellandagsrea och möbelrea när folk har gjort slut på sina pengar på julmat, sprit och nyårsraketer.Jag tänker inte ens gå och fönstershoppa, det är bara deprimerande

Presentation

Fedjit

Arkiv

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2007 >>>

Följ bloggen

Följ vitabrevis med Blogkeen
Följ vitabrevis med Bloglovin'

Omröstning

Vad föredrar du?
 Pest
 Kolera
 Ghost whisper

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

RSS

Fråga mig

3 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se