Direktlänk till inlägg 10 april 2007

Hemma igen

Av Vita Brevis - 10 april 2007 23:25

Hemma igen efter en veckas huttrande i huvudstaden. Möta våren i södern - jo, tjena! Det snöade när Djurgården förlorade mot Brommapojkarna och det snöade när AIK förlorade mot Kalmar...(det snöade förresten i Borås också över Elfsborg, det hörde jag från en som var där).
Det kan ju låta som att jag är initierad men så är det inte - jag har bara bott nära Råsunda. Mina fotbollskunskaper sträcker sig till att världens bästa fotollsspelare spelar i UIK, och det är ju lite roligt men inget som påverkar mitt liv i någon större utsträckning. Jag har förresten varit utanför Old Trafford en gång också och köpt en Manchester United-tröja till sonen, en matchtröja där de tog betalt per bokstav. Min son gillade en norsk spelare som hade längsta namnet i hela laget....Ole-Gunnar-någonting.....svårt att glömma det traumat i reskassan.
Min pappa som var gammal division 1-spelare försökte få med mig på matcherna när IFK Luleå låg i allsvenskan för typ 100 år sedan och jag följde med mest för att få en kokt med bröd i pausen.

Flyget hem ikväll var förresten ovanligt skakigt. Jag satt bredvid en mycket flygrädd människa och kände att någon i närheten hade väldigt mycket parfym på sig och insåg att jag reagerar på även parfym.....tur att jag numera aldrig går ut utan min välförsedda medicinväska. Vad är oddsen för att man efter ett liv utan en enda allergi vid 45 plötsligt reagerar på allt från pollen till husdamm, pälsdjur och parfym?
Jag som älskar parfym och hundar. Jag har fått ge bort mina parfymer och har bara min Paul Smith kvar som jag luktar på lite försiktigt ibland men som jag aldrig vågar använda.
Jag kommer aldrig att kunna skaffa hund igen men å andra sidan kanske det är lika bra - jag ska bli mormor och det är säkert mycket roligare - och mindre betungande (hoppas jag). Jag tänker iaf inte utveckla en barnbarnsallergi - promise.

Hemma igen efter att ha varit ledig ovanligt länge först med astma och sedan påskledighet och imorgon börjar jobbet i 190 igen...jag fattar inte hur jag ska kunna jobba igen arbetstid som jag har förlorat på dumheter som astma och kunna åka söderut igen snart, men det är ju jackpot på V75 på lördag så jag tänkte satsa på att bli ekonomiskt oberoende till helgen.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vita Brevis - 13 april 2015 10:52


Man kanske ska vända sig till hundar eller katter?

Av Vita Brevis - 23 september 2014 22:17


Nu är det bevisat!!

Av Vita Brevis - 6 juli 2013 08:58

Jag har bestämt mig för att spira genuan i lovart och sätta en preventer guy på storen...och segla baklänges genom livet lite oftare. Jag har märkt att man kan säga nästan vilka obegripligheter som helst utan att folk synar. Jag har t.ex sagt att...

Av Vita Brevis - 6 februari 2013 20:49

En (jovialisk dansk) ansvarig på Facebook sitter i Uppdrag Granskning och förklarar leende policyn för näthot med att det beror på om hotaren menar det eller inte. I Köttvärlden behöver man inte bevisa uppsåt om man t.ex. kommer med hot om våld eller...

Presentation

Fedjit

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2007 >>>

Följ bloggen

Följ vitabrevis med Blogkeen
Följ vitabrevis med Bloglovin'

Omröstning

Vad föredrar du?
 Pest
 Kolera
 Ghost whisper

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

RSS

Fråga mig

3 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se