Direktlänk till inlägg 16 april 2007

Härliga måndag

Av Vita Brevis - 16 april 2007 19:21

Jag har aldrig haft problem med måndagar, och jag har inget problem med måndagar nu heller när jag har ett jobb där jag kan ta det lugnt på morgonen. Det är måndag och mammas födelsedag idag och Patrik har namnsdag. Torsdagar däremot är en helt annan sak....


Jag har varit äckligt effektiv idag och gjort allt på långa listan men jag har i två olika jobbmail tappat bort delar av informationen jag skulle skriva så att budskapet blev helt obegripligt. Jag fick skriva en "uppföljare" och säga: hoppsan, där gick det visst för fort.... är det ett tecken på att man börjar bli vidbränd? Jag tror inte det och jag brukar inte oroa mig i onödan.

Jag har beställt två resor till Stockholm och min älskling den närmaste månaden. Tur att jag jobbar där en del annars skulle det bli ganska dyrt med distansförhållandet. Det är verkligen skönt att vara förälskad...jag kan vila i att jag är omtyckt och det är så....hmmmm.....vilsamt för en stressad liten konsult.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vita Brevis - 13 april 2015 10:52


Man kanske ska vända sig till hundar eller katter?

Av Vita Brevis - 23 september 2014 22:17


Nu är det bevisat!!

Av Vita Brevis - 6 juli 2013 08:58

Jag har bestämt mig för att spira genuan i lovart och sätta en preventer guy på storen...och segla baklänges genom livet lite oftare. Jag har märkt att man kan säga nästan vilka obegripligheter som helst utan att folk synar. Jag har t.ex sagt att...

Av Vita Brevis - 6 februari 2013 20:49

En (jovialisk dansk) ansvarig på Facebook sitter i Uppdrag Granskning och förklarar leende policyn för näthot med att det beror på om hotaren menar det eller inte. I Köttvärlden behöver man inte bevisa uppsåt om man t.ex. kommer med hot om våld eller...

Presentation

Fedjit

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2007 >>>

Följ bloggen

Följ vitabrevis med Blogkeen
Följ vitabrevis med Bloglovin'

Omröstning

Vad föredrar du?
 Pest
 Kolera
 Ghost whisper

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

RSS

Fråga mig

3 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se