Direktlänk till inlägg 26 juli 2007

Att sova gott

Av Vita Brevis - 26 juli 2007 18:45

Det har varit en intressant semesterresa på många sätt. En sak som roade oss var det faktum att det kändes mer prisvärt att sova på stadshotellet i Söderhamn än på det "genuina" knätofshotellet i Dalarna. Det var lite märkligt att man i Dalarna kan sälja dyrt boende som inte skulle platsa ens som vandrarhem någon annanstans i landet - duktigt eller? Vi sov i ett ombyggt höloft som låg vägg i vägg med restaurangens allmänna toalett (och det var mycket lyhört), rummet hade dusch och toalett i korridoren. Vi betalade lika mycket som man betalar per natt på det bästa hotellet i min stad. Jag antar att turistbyråerna i Dalarna är vana vid att det går att sälja det "genuina" till uttråkade storstadsbor. Söderhamn var en helt annan sak, där verkar de inte veta hur de ska sälja sin söta stad och sin skärgård.... By the way - "Öppna Söderhamn" är deras kommunslogan. Ett problem kan ju vara att de flesta svenskar,inklusive jag fram tills i söndags, inte kan placera Söderhamn på kartan. I Dalarna däremot känner man igen namnet på varje liten by. Jag sov väldigt bra i Söderhamn iaf.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vita Brevis - 13 april 2015 10:52


Man kanske ska vända sig till hundar eller katter?

Av Vita Brevis - 23 september 2014 22:17


Nu är det bevisat!!

Av Vita Brevis - 6 juli 2013 08:58

Jag har bestämt mig för att spira genuan i lovart och sätta en preventer guy på storen...och segla baklänges genom livet lite oftare. Jag har märkt att man kan säga nästan vilka obegripligheter som helst utan att folk synar. Jag har t.ex sagt att...

Av Vita Brevis - 6 februari 2013 20:49

En (jovialisk dansk) ansvarig på Facebook sitter i Uppdrag Granskning och förklarar leende policyn för näthot med att det beror på om hotaren menar det eller inte. I Köttvärlden behöver man inte bevisa uppsåt om man t.ex. kommer med hot om våld eller...

Presentation

Fedjit

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7
8
9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2007 >>>

Följ bloggen

Följ vitabrevis med Blogkeen
Följ vitabrevis med Bloglovin'

Omröstning

Vad föredrar du?
 Pest
 Kolera
 Ghost whisper

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

RSS

Fråga mig

3 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se