Direktlänk till inlägg 26 september 2007

Och så slutklämmen

Av Vita Brevis - 26 september 2007 12:40

Igår när jag kom till sidan 174 i boken Konsten att vara snäll så blev jag så lycklig så att jag skickade iväg tre sms. En till en människa som verkligen är snällast i världen, en som har fått uppmaningar av sin terapeut att lära sig att släppa ut sin ilska och den tredje till min exman som tyckte att rensa luften var bra och som "rensade luften - sin luft" med sin vrede under flera år. Yippee jag hade rätt hela tiden läs boken - konflikter är av ondo! ungefär så skrev jag.


"Ibland sägs det att konflikter är konstruktiva att det är nödvändigt och vktigt med gräl och motsättningar - att det ger oss en möjlighet att växa och att utvecklas. Jag håller inte med. Konflikter är, enligt min uppfattning, destruktiva..........Men konflikter där två människor blir arga på varandra förstör mer än de bygger upp. Därför finns det i regel bara förlorare i konflikter. Det enda vi kan lära oss av konflikter är hur vi undviker dem i framtiden"

Stefan Einhorn


Rensa luften är för amatörer och jag undanber mig att få min luft rensad för min luft blir bara förorenad när du rensar din/vår gemensamma luft.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vita Brevis - 13 april 2015 10:52


Man kanske ska vända sig till hundar eller katter?

Av Vita Brevis - 23 september 2014 22:17


Nu är det bevisat!!

Av Vita Brevis - 6 juli 2013 08:58

Jag har bestämt mig för att spira genuan i lovart och sätta en preventer guy på storen...och segla baklänges genom livet lite oftare. Jag har märkt att man kan säga nästan vilka obegripligheter som helst utan att folk synar. Jag har t.ex sagt att...

Av Vita Brevis - 6 februari 2013 20:49

En (jovialisk dansk) ansvarig på Facebook sitter i Uppdrag Granskning och förklarar leende policyn för näthot med att det beror på om hotaren menar det eller inte. I Köttvärlden behöver man inte bevisa uppsåt om man t.ex. kommer med hot om våld eller...

Presentation

Fedjit

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28 29 30
<<< September 2007 >>>

Följ bloggen

Följ vitabrevis med Blogkeen
Följ vitabrevis med Bloglovin'

Omröstning

Vad föredrar du?
 Pest
 Kolera
 Ghost whisper

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

RSS

Fråga mig

3 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se