Alla inlägg under september 2007

Av Vita Brevis - 14 september 2007 21:35

Hellsongs är landets mest underskattade eller kanske underhypade band (finns det ordet?.....skit samma). Ibland känner jag mig jävligt underhypad. Live är Hellsongs gudomliga och om man inte är stelbent hårdrockare och om man uppskattar covers - vilket jag gör så är Hellsongs så jädra njutbara. En annan cover som jag upptäckte på min sista långresa är Dixie Chicks version av Stand by your man....fantastisk.....både röster och arrangemang. Come out and see me make me smile.........vilka var det då? Cockney Rebel förstås

Av Vita Brevis - 14 september 2007 21:30

Min älskling och jag är oense om Moneybrother. Jag gillar och han gillar inte. Jag vet inte om han egentligen ogillar gruppen eller om det är attityden han ogillar. Ibland kan det vara så. Jag gillar några intelligent producerade låtar av Moneybrother....och sångaren, vafan han nu heter, har en jädra karisma - det kan ingen ta ifrån honom. Dessutom är det bra bilmusik.

Av Vita Brevis - 14 september 2007 21:19

Jag har hela dagen fått rapporter från hur vädret och hur renarna rör sig i Västerbottens inland per sms. Jag visste t.ex inte före idag att det finns en plats i Norsjö som heter Fraukälen Frau betyder frodig och kälen backe på Norsjömål.

Av Vita Brevis - 14 september 2007 19:13

Jag själv brukar inte svara på kedjebrev, men jag har en älskling som är lite vidskeplig så vafan ska man göra. Nu har jag lagt ut det på bloggen och får veta hur många av er bloggläsare som räknar sig som mina Guardian angels. Jag själv, in my own humble opinion, känner att jag har haft hundratals skyddsänglar den senaste kaosperioden. Allt blir bättre - och jag är i grunden optimist men med lugnare vatten kommer andra typer av problem. Jag har inget ont att säga om de som ägnar sina arbetsdagar åt att vidarebefordra såna här kedjebrev.....tanken är kanske god. Själv vill jag kanske verka lite "djup" eller också är det inte min grej helt enkelt.


Av Vita Brevis - 14 september 2007 19:04

......då brukar jag trycka på delete för d  brukar dels vara taffligt direktöversatta från engelska och uppmaningarna i slutet dessutom patetiska. Jag fick det där jädra kedjebrevet på en mail som jag bara använder när jag lägger ut annonser på Blocket eller anmäler mig till suspekta sidor. Jag vet inte vem Christer som skickat det till mig är.....faktiskt. Det kan vara en som har svarat på en blocketannons om en TV till salu och som sen stampat fast mig på sin hotmail-lista. Jag tror inte att Christer är min vän eller att han har någon aning om hur min syn på vänskap ser ut. Jag ville iaf dela med mig av just det här kedjebrevet av den anledningen att jag inte ens vet varför jag fick det "in the first place". Christer kan vara en människa som studerat mig på avstånd och insett att jag har en vacker själ eller att han skulle vilja ha mig som vän - vad vet jag? Han kan också vara mannen vars partner ringde upp mig för ett tag sen efter att ha gått igenom hans mobiltelefon och sett att han ringt mig för ett år sedan.....men det är väl "not likely"......

Av Vita Brevis - 14 september 2007 19:03


   Hej. Jag skickar detta mail för att kolla hur många som faktiskt läser sin mail. Din respons skulle vara intressant att få reda på. Lägg märke till vad du läser. Efter att du har läst allt, vill du förstå varför detta blev skickat till just dig. Människor kommer in i ditt liv av en orsak, för en period eller för resten av livet. När du förstår orsaken, kommer du också att förstå hur du skall förhålla dig till denna person.

När någon kommer in i ditt liv av en orsak, är det oftast för att fylla ett behov du har uttryckt. De har kommet för att hjälpa dig genom en utfordring, för att ge dig vägledning och stöd. För att hjälpa dig fysiskt, känslomässigt och spirituellt. Det kan verka som om de är sända från himlen, och det är de! De är där för det du behöver dom för. Så plötsligt, utan att du gör något fel eller på ett till synes opassande tidpunkt, kommer denna person att säga eller göra något som gör att erat förhållande tar slut. Ibland dör dom, andra gånger lämnar dom dig. Ibland provocerar de dig och tvingar dig att fatta ett beslut. Det som är viktigt att förstå är att ditt behov är mättad, ditt öde är fullbordat, deras arbete är utfört. Den bön du skickade till universum har blivit bönhörd, och det är nu dags att gå vidare.

Några människor kommer in i ditt liv för en PERIOD, för att det är din tur att dela med dig, att växa eller att lära. De ger dig en upplevelse, lugn eller bara får dig att le! J Kanske lär de dig eller visar dig något du aldrig gjort förut. Vanligen ger de dig en ofantlig mängd av glädje. Tro på det* Det är äkta! Men bara för en period.

Livslånga förhållanden lär dig livslånga läxor, sådant du måste bygga upp för att få en solid känslomässig grund. Ditt jobb är att acceptera läxan, älska denna människa och använda det du har lärt i andra relationer och områden av ditt liv.

Det sägs att kärleken är blind, men vänskapen är klarsynt. Tack för att du är en del av mitt liv, antingen det är för en period eller för resten av livet.

Skicka detta till alla vänner du har i din kontaktlista, inklusive den du fick det från. (Alltså migJ)

0 svar = Du borde nog öva upp dina *People skills* 2 svar = Du är omtyckt, men borde nog vara lite mer utåtvänt 4 svar = Du har valt dina vänner med omsorg 6 svar = Du är genuint populär 8 svar eller fler = Du är helt enkelt fantastisk, och det är orsaken till att du finns på min lista.

Jag undrar vad mitt resultat kommer att bli.

GUARDIAN ANGELS: Vidarebefordra detta inom ett dygn efter att du fick det. Det kan låta löjligt, men det precis rätt tid för detta. Vi tror att något kommer att hända. Änglar finns, det är bara det att det inte alltid är så att de har vingar, och då kallas dom vänner. Och du är en av dom. Något fantastiskt är på väg att hända med dig och dina vänner. I morgon klockan 11 kommer någon att kontakta dig och berätta något du har väntat på att få höra.

Snälla bryt inte detta, skicka det till minst 7 av dina vänner.

sköt om dig och ha de bra

Av Vita Brevis - 14 september 2007 08:16

Nu ger Vita sig ut i Stockholms morgonrusningstrafik. Ska ta mig över stan men inte bakom ratten idag. Ska träffa kollegor från hela landet, det ska bli så himla kul.

Vaknade före fan men å andra sidan somnade jag före fan också och sov tryggt med min älskling. Helgen går i försoningens tecken.....sonen ska med upp på BB och träffa systerdottern....gammalt groll blir så fjuttigt när sådana här saker händer.  

Av Vita Brevis - 13 september 2007 19:41

Hyrbilsfirman hade hämtade bilen i god ordning. Jag tyckte att det kändes lite oroligt att lämna bilnyckeln på vänstra framhjulet innan jag gick och la mig och kunde inte låta bli att fråga min inneboende om han trodde att en hyrbilsfirma i storstan skulle säga samma sak – lägg nyckeln på framhjulet, det löser sig. Han var inte riktigt säker och har väl inte så stor varken livserfarenhet eller erfarenhet av hyrbilar.

Presentation

Fedjit

Arkiv

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28 29 30
<<< September 2007 >>>

Omröstning

Vad föredrar du?
 Pest
 Kolera
 Ghost whisper

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

RSS

Fråga mig

3 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards