Alla inlägg under september 2007

4-1

Av Vita Brevis - 3 september 2007 21:43

Djurgården leder med med 4-1, Grissom har kommit tillbaka till Las Vegas och Vita gör tydligen vad som helst för att slippa tänka på akutsnitt.

Av Vita Brevis - 3 september 2007 11:34

God morgon alla. Eller god och god. Jag har vaknat en gång i timmen inatt och kollat att telefonerna varit laddade och att bilnyckeln funnits inom räckhåll. Klockan sex gav jag upp startade datorn och tog reda på regler för att boka om flygbiljetten. Det går men det kostar en slant. Så nu är jag här några dagar till....och kan vara på stand by. Har hunnit med ett webb-möte med kollegorna och lagt upp veckans distansjobb och det ska väl gå....bara jag får sova middag en liten stund. De ringde från sjukhuset och det hade blivit lite stabilare under natten. Det ligger ett molntäcke över huvudstaden och över Vitas huvud.

Av Vita Brevis - 3 september 2007 02:05


Undrar just hur min oro ser ut.......I jämförelse? Kan man jämföra oro? eller Ångest? Ångest är väl i sig dödlig......det är så den känns iaf.

Av Vita Brevis - 2 september 2007 19:55

Det blev ambulans och inläggning och akutsnitt vilken dag som helst.....vi hörs när det lugnar ner sig och Vita kanske är mormor

Av Vita Brevis - 2 september 2007 08:31

God morgon alla. Nu drar jag ut i den tunga storstadsluften och leker sjuktransport. In på förlossningen och ta prover tjong bara! Håll tummarna.

Av Vita Brevis - 1 september 2007 23:05

När man har ett distansförhållande så antingen prickar man in sina respektive formtoppar - eller så gillar man varandra så mycket så att man bara är sig själv när man har tillfälle att vara tillsammans. Idag satt vi vid TV:n med ett antal V75-system.....vi spelar inte tillsammans. Jag spelar bara med vännen L som vänt i Svartröjnoret och det var precis som jag misstänkte med den jädra Rutger Raket. Iaf vi satt på soffan och såg live-sändningarna av de första loppen och efter fjärde loppet med bara ett rätt på mitt system så sa jag - Nej nu är jag så förbannad så nu somnar jag, drog filten över huvudet och slocknade.

Sån är jag. En del människor, inklusive min älskling tycker nog att det låter lite konstigt...."jag blev så arg så att jag somnade"....men för mig är det helt normalt. Vita är inte heller så väldigt mycket för normalitet.

Av Vita Brevis - 1 september 2007 21:06

Jo jag tänkte på det här med relationerna mellan Norrland och Pakistan nu när de bränner Norrlands flagga i protest mot nån rondell-hund. Jag vet inte ens vad en rondell-hund är, men jag antar att det är ett smart marknadsföringstrick av en konstnärr som säljer dåligt och det är förvånande att Nerikes Allehanda blåser under Pakistans påhopp mot Norrland. Jag tycker att Norrland genast ska ta hem sina ambassadörer från Pakistan och att exporten av surströmming till Pakistan genast ska upphöra. Hör ni det surströmmingen kan ni fetglömma!

Av Vita Brevis - 1 september 2007 12:27

Läste i Svenskan idag att man bränt svenska flaggan i Pakistan i protest mot den här Mohammed-rondell-hunden. Men är det inte Norrlands flagga man bränner - egentligen?

 

Presentation

Fedjit

Arkiv

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28 29 30
<<< September 2007 >>>

Omröstning

Vad föredrar du?
 Pest
 Kolera
 Ghost whisper

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

RSS

Fråga mig

3 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards