Alla inlägg under september 2007

Av Vita Brevis - 24 september 2007 23:25

Life is short, [the] art long, opportunity fleeting, experiment treacherous, judgment difficult.

ANNONS

107

Av Vita Brevis - 24 september 2007 12:40

107 personer och Skellefteå-borna, de osäkra från staden som såg  Moa Malm födas leder fortfarande. Jag tycker att det är helt fantastiskt. Vita påstås ha startat en folkrörelse för lite positivt osäkra människor som kan kalla sig "mentala Skellefteå-bor. Litegrann som Piteå som varje år delar ut ett pris till Årets mentala Pitebo. I år blev det Dolly Parton, här är hennes tackbrev:

"Jag har alltid velat att Gud och min familj ska vara stolta över mig. Men att tänka sig att jag har berört människor över hela världen är mer än jag kan uttrycka i ord. Jag hoppas att jag kan besöka Piteå en dag och tacka er personligen". Särskilt hedrad är hon att få göra personer som Nelson Mandela, Astrid Lindgren och Moder Theresa sällskap bland de som fått utmärkelsen.

ANNONS
Av Vita Brevis - 24 september 2007 12:28

Keep passing the open windows

 

Av Vita Brevis - 24 september 2007 12:27

Livet är skit - sen designar man det.....undrar vad det betyder?

Av Vita Brevis - 23 september 2007 10:25

Enfaldiga själviska människor tänker alltid på sig själva och resultatet blir negativt. Kloka själviska människor tänker på andra och hjälper andra så mycket de kan, och resultatet blir att de själva gynnas.

Dalai Lama

Alltså: det är inte motivet bakom handlingen som är viktigast utan handlingen i sig - det är inte tanken som räknas, det är handlingen.

Det är i högsta grad mänskligt att vara god av egoistiska skäl.


Av Vita Brevis - 23 september 2007 10:05

Jag fick en idé när jag läste Berglin. En alternativ karriär till Björn Ranelid. Han kan göra som Ulf Lundell och skapa en alternativ karriär Björn Ranelids Revansch i samhället BRRIS. Han skulle kunna sjunga in covers alternativt deklamera Östen Warnerbring. Han skulle kunna sjunga "15 minuter från Eslöv" "Det blåser en vind" eller deklamera "Du borde köpa dig en tyrolerhatt".

Bara ett tips sådär, kan vara en bättre idé än att skriva en bok som ska vara ett öppet brev till president Bush men som handlar om att alla är illvilliga mot Björn. Det kan tyckas att jag är en elak människa eller att jag har något emot Björn Ranelid - så är inte fallet, jag skulle bara önska att han och många andra pompösa människor kunde se sig i spegeln och skratta istället för att ställa upp på kvällspressen i en sårad pose och tycka synd om sig själv. Vi tycer alla synd om oss själva en stund då och då - och det mår vi nog bra av, men ingen mår bra av att ha det som livsuppgift. Nu vet inte jag om Björn Ranelid ser det som sin livsuppgift, att tycka synd om sin själv - men den mediabild han själv varit med om att skapa är att det är synd om Björn.

Av Vita Brevis - 22 september 2007 20:54

I det här trädet - väldigt långt från Mensträsk - hängde man riktiga snapphanar.

 

Presentation

Fedjit

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28 29 30
<<< September 2007 >>>

Följ bloggen

Följ vitabrevis med Blogkeen
Följ vitabrevis med Bloglovin'

Omröstning

Vad föredrar du?
 Pest
 Kolera
 Ghost whisper

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

RSS

Fråga mig

3 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se