Alla inlägg den 5 oktober 2007

Av Vita Brevis - 5 oktober 2007 10:19

Jag satt och funderade på om man ska sudda eller om man ska låta stå -"Låt stå" - stod det så på er svarta tavla i skolan också? - den som i verkligheten var grön.  Hade ett samtal med covermum om jag ska sudda ett inlägg i september eller låta det stå kvar. Det vet du ju bara själv, sa hon vist. Det är ju inget elakt inlägg....snarare en kärleksförklaring. Det avgör saken, det får stå kvar och alla kärlekar man har upplevt finns kvar, så är det.

Av Vita Brevis - 5 oktober 2007 08:07

Idag är det fredag och uppdaget måste ju vara större än att lägga ett paket på lådan.

 

Av Vita Brevis - 5 oktober 2007 07:48

Igår var det mer än lovligt mycket strul här och jag läste att det var många som "hotade" med att leta sig någon annanstans. Det är ju gulligt i sig att "hota med att avgå"....lite som en politiker. Jag läste en gång om forskning som gjorts på politikers känsloliv. Alltså inte på djupet men det som syns utåt. Utvecklingspsykologiskt står de som ska leda oss på en 5-årings nivå, vad gäller empati osv. Politiker använder ofta små barns "manér". Jag kommer ihåg ungefär i vilken ålder man hotade med att -"om du gör så, då ska jag aldrig leka med dig igen" alt. "om du är kompis med xx så är jag inte kompis med dig".

Jag tror att strulet på bloggagratis har mer med torsdagar än med bloggagratis att göra. Jag har aldrig gillat torsdagar. Det är inte så att jag är vidskeplig eller att det har hänt traumatiska saker just på torsdagar - jag kommer inte överens med dem helt enkelt. Min mellanson är född på en torsdag så det kan ju inte ha med det att göra. Torsdagar för mig är mer som när man skulle springa 60 meter i skolan. Redskapsgymnastik där man hade nytta av vighet och alla år i gymnastikföreningen - det gillade Vita. Idrott var bara inte min grej och jag är inte byggd för att springa. När de 60 metrarna nästan var slut och de flesta var i mål och Vitas taxben inte förmådde att tillryggalägga sträckan på önskad tid så kändes det som en torsdag. Torsdag - precis innan upploppet - den där meninslösa dagen som funkar som utfyllnad. Om det inte vore så att jag älskar min omröstning och verkligen vill att Skellefte-borna ska vinna så skulle jag ha en omröstning om vilka som inte gillar torsdagar.

Presentation

Fedjit

Arkiv

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Omröstning

Vad föredrar du?
 Pest
 Kolera
 Ghost whisper

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

RSS

Fråga mig

3 besvarade frågor

Skapa flashcards