Direktlänk till inlägg 28 oktober 2007

Big Fish

Av Vita Brevis - 28 oktober 2007 19:39

Jag lever ett ganska konstigt liv egentligen…..förra helgen var fullbokad men istället fick jag allergiutbrott och fick stanna hemma från hälften av aktiviteterna. Den här helgen var helt tom i kalendern. Jag gillar inte att titta på TV och helst inte ensam. Man kan ju titta på film istället, film gör inte att jag känner mig lika ensam. Det är nog själva zappandet mellan kanalerna som framkallar en ensamhetskänsla hos mig. Igår såg jag Little Shop of Horror – musikalversionen för säkert tionde gången och idag såg jag Big Fish igen….och jag njöt.  
Filmen handlar väl kanske om rätten att berätta sin version av sitt eget liv. Min farmor var en historieberättare och jag minns att pappa ofta sa ”du får ta det med en nypa salt”. Jag minns aldrig att jag var besviken på att hennes historier var olika varje gång, som sonen i filmen är.
”Kan du inte berätta sanningen om ditt liv innan du dör”……pappan är helt oförstående.
”Har du inte har förstått att det är min sanning du har fått?” säger den döende pappan och mästaren på skrönor. Att man broderar ut historien eller inte berättar i kronologisk ordning betyder ju inte att det inte är sant för den som berättar.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vita Brevis - 13 april 2015 10:52


Man kanske ska vända sig till hundar eller katter?

Av Vita Brevis - 23 september 2014 22:17


Nu är det bevisat!!

Av Vita Brevis - 6 juli 2013 08:58

Jag har bestämt mig för att spira genuan i lovart och sätta en preventer guy på storen...och segla baklänges genom livet lite oftare. Jag har märkt att man kan säga nästan vilka obegripligheter som helst utan att folk synar. Jag har t.ex sagt att...

Av Vita Brevis - 6 februari 2013 20:49

En (jovialisk dansk) ansvarig på Facebook sitter i Uppdrag Granskning och förklarar leende policyn för näthot med att det beror på om hotaren menar det eller inte. I Köttvärlden behöver man inte bevisa uppsåt om man t.ex. kommer med hot om våld eller...

Presentation

Fedjit

Arkiv

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Följ bloggen

Följ vitabrevis med Blogkeen
Följ vitabrevis med Bloglovin'

Omröstning

Vad föredrar du?
 Pest
 Kolera
 Ghost whisper

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

RSS

Fråga mig

3 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se