Alla inlägg under oktober 2007

Av Vita Brevis - 19 oktober 2007 20:43

Hittade smycket som älsklingssystern vill ha i present med pris och allt på Stureplan.se - what do you know! Kylie Minogue lär bära samma smycke.

ANNONS
Av Vita Brevis - 19 oktober 2007 10:51

Jag har haft ett samtal med A, hämtat mitt paket på posten med vårlökar....lite fjantigt när man bor i hyresrätt men ändå. Jag gillar ju när det prunkar, och helst tidigt. Nu har jag fått min djungelhörna som jag vill ha den på baksidan så nu är nästa projekt att få scillan att ta över gräsmattan.

Jag köpte kvinno-vitaminer och hårtoning så nu har jag gjort en helrenovering och tänkte jobba eftermiddag. Vaknade kl. 5 imorse och trodde att jag hade vaknat av väckarklockan....så jag gick upp och tänkte att så här jädra trött borde jag inte vara kl 7.....upptäckte missen och la mig och sov på "ohåga" i två timmarna tills mobiltelefonerna började ringa....jag snoozade men hann ändå i tid. Nu har jag en ny hårfärg.....eller den är egentligen ganska lik den vanliga men jag hade en idé om att jag skulle se sådär äckligt pigg och fräsch ut som Pernilla Wahlgren gör i reklamen där hon ringer hem till mamma och pratar om - hårfärgningsmedel??????  Oboy vilket tråkigt förhållande de måste ha. 

Jag hade iaf en idé om att jag skulle ha blankt hår och känna mig pigg nu om jag pysslade om mig lite men inte funkar det - inte alls. Jag skulle vilja stanna hemma, ta en tupplur och gräva ner lökar istället för att åka iväg med bussen till kontoret snart. 

ANNONS
Av Vita Brevis - 18 oktober 2007 23:22

Jag satt på flyget och läste en mycket intressant artikel om Al Gore som jag tänkte länka till men den tidningen vill att man ska betala för att läsa sånt, tacka vet jag SvD. Artikeln handlade om att Al Gore inte var värd sitt Nobelpris men innehöll även intressanta fakta om frun Tippi Gore. Hon hörde en gång en sångtext som hennes då 12-åriga dotter lyssnade på där ordet "masturbate" ingick. Tippi blev rosenrasande och gick ihop med ett gäng andra uppbragta föräldrar med lite power och när de inte kunde cencurera texterna så fick de iaf igenom den där svarta lappen som alla rappare (och andra) har på sina skivor. "Barnförbjudna texter". Artkelförfattaren tyckte att vi egentligen har Tippi att tacka för att språkbruket har förvärrats eftersom ingen grupp med självaktning vill vara utan en sån där lapp....här är ett exempel:

Av Vita Brevis - 18 oktober 2007 22:59

hur går det här ihop med mina funderingar över snällhet och godhet? Mycket bra. Man måste skydda människor från ondska - det är väl också en viss sorts snällhet, kanske. Jag funderar fortfarande över hur "pojkarnas" mammor mår. Jag har inga problem att sätta mig in i lättnaden som offret och hennes familj måste uppleva men hur är det med pojkarnas/profilernas familjer? Hur skulle Vita känna i samma situation?  Jag har så svårt att sätta mig in i situationen men jag tror nog att jag skulle grubbla över var jag hade gjort fel någonstans. Det leder ingenstans att tänka så men det är i högsta grad mänskligt....eller mamskligt.

Av Vita Brevis - 18 oktober 2007 22:20

Hemma igen och här är det huset fullt....inhysningen, sonen med flickvän och det är ljust och faktiskt skinande rent i köket - sånt uppskattar en sliten liten mamma. Jag sökte en bild för att illustrera "hemma" - jag googlade och fick upp denna märkliga bild. Jag vill bara säga att jag struntar fullständigt i celluliter och hatar panflöjtsmusik som pesten.....nästan mer än dansbandsmusik - nja det är nog dött lopp.

 

Av Vita Brevis - 18 oktober 2007 18:23

Jodå det går att sova middag på soffan till Z-ro och Trae fast vi är medelålders och det inte är älsklingens favvomusik. Jag somnade som en stock och antar att de här jävla avskeden stup i kvarten tar på krafter.

 

Av Vita Brevis - 18 oktober 2007 15:51

Boken, Timotejvägen, med text och bilder av Sune Jonsson hade vi hemma när jag var liten. En annan värld - ett Sverige som fanns samtidigt men i ett parallellt universum kändes det som, för Vita iaf. Den här bilden kommer jag speciellt ihåg:

 


Av Vita Brevis - 18 oktober 2007 15:51

Presentation

Fedjit

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Följ bloggen

Följ vitabrevis med Blogkeen
Följ vitabrevis med Bloglovin'

Omröstning

Vad föredrar du?
 Pest
 Kolera
 Ghost whisper

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

RSS

Fråga mig

3 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se