Alla inlägg under november 2007

218

Av Vita Brevis - 19 november 2007 21:53

Så många har svarat på min oröstning, och Ja-alternativet leder stort. Jag som trodde på Skellefteborna så i början - mina vänner i Skellefteå kan ni inte gå in och taktik-rösta....jämna ut oddsen lite eftersom det här är en statistiskt taktisk omröstning. E, C, L och alla andra Marklundare och Öhlundare - sprid det som en löpeld som när ni försökte sno åt er Norrmalmstorg i Monopolspelet - det här mycket större. Om ni inte gör det för Vita Brevis så gör det iaf för AIK eller Moa Malm. Forza Sheleftya! Oj förlåt - det måste vara all bra Houston rap som jag lyssnar på som poppade ut.

Av Vita Brevis - 19 november 2007 21:12

Varför har ingen talat om för mig att CSI Las Vegas och farbror Grissom har tagit ledigt? Jag kan liksom inte ta chefen i CSI New York på allvar efter att ha sett Forrest Gump ett antal gånger. Han ska ju sitta i rullstol och vara förbannad..

Så jag har njutit av min favorit-hund-Ceasar och det räcker för mig....what a man. En sak som förvånar mig varje gång är....vet inte medelklassamerikaner att hundar behöver motion? "Oj, hoppsan går det lättare att få en yster hund att göra som man vill om de får rasa av sig först - och lugna ner sig innan man börjar!"


Av Vita Brevis - 19 november 2007 20:54

Visste ni att det finns ett företag i hela Norrland som sköter transporter av patroner till Soda Streamers och nu har det företaget slutat leverera. Det har varit olika leverantörer och olika utseende på Soda Streamer i norr och söder. Min Soda Streamer Gemini som funkar felfritt efter åtta års ihärdigt tryckande måste gå i graven för att det inte är standardisering av kolsyrepatroner - jag blir så jädra upprörd.

Antingen är allt det här sant eller så är det ljug av min lokala ICA-handlare som jag isåfall har god lust att hänga ut på bloggen ....men det stämmer faktiskt att de Soda Streamers jag har sett söderöver haft helt andra flaskor och patroner än min gamla. Dessutom har det tills nu varit hälften så dyrt att fylla på sina patroner i norr. Jag tycker att det är kontraproduktivt att slå upp vattenhanteringen som miljöbov och sen fördubbla avgiften på påfylningen av patronerna.

Så det är väl en jädra tur att jag är skytt och snart fyller år - det blir hårda paket iår!

Av Vita Brevis - 19 november 2007 14:00

Det här är ett helt obegripligt stapeldiagram som man får upp om man googlar på produktion. Staplarna ska visa ton av något slag

Detta är energi som Vita slösar bort helt i onödan varje år....räknat i ton! 1998 var ett rekordår som ni kan se. På något sätt borde det ha blivit bättre men jag har inte märkt någonting.


Av Vita Brevis - 19 november 2007 07:44

Jag kommer att hinna med 08.08-bussen idag också....även efter den här natten.Frukost på jobbet - så får det bli....inte en endaste latte orkar jag tjorva igång. Ut och iväg bara" Galoppera över isgatorna i full galopp.

Bye 

Av Vita Brevis - 19 november 2007 02:07

Jag råkade rätta UnderCover som hade skrivit att Lisa Nilsson hade gjort Fem fingrar "Hallå där (sa polis Vita) var inte Peter LeMark inblandad där också"

En gång satt jag och kollade på AMG All Music Guide - som IMDB fast för musik. Där stod att Neneh Cherry var brittisk och att hennes pappa hette Cherry. Stopp och belägg, skrev jag dålig research. Hon är svenska, heter Marianne Karlsson och hennes styvpappa heter Cherry. Det tog ett par veckor men sen var hela texten omskriven. Tyckte att jag kunde ha fått en cyberkram eller nåt iaf av AMG, alltså.

 

Om

Av Vita Brevis - 19 november 2007 02:00

 man gjorde sånt här hela dagarna så skulle man nog sova sött på natten


 

Av Vita Brevis - 18 november 2007 21:42

Den största levande organismen är en honungssvamp, Armillaria ostoyae. Den täcker 8.8 kvadratkilometer av Blue Mountains i östra Oregon, och växer fortfarande.

BloggRegistret.se

Presentation

Fedjit

Arkiv

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Omröstning

Vad föredrar du?
 Pest
 Kolera
 Ghost whisper

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

RSS

Fråga mig

3 besvarade frågor

Skapa flashcards