Direktlänk till inlägg 6 december 2007

Uppmuntran

Av Vita Brevis - 6 december 2007 16:19

Ja, Gilla det är nog likadant här, blir lika förbryllad varje gång du försvinner. Jag  la ut de ilskna kommentarerna jag fick av förbannade Kiruna-bor om Monopolspelet och sedan började jag fundera på om det var riktigt snällt gjort.  Jag har aldrig fått arga kommentarer förut fast jag har bloggat i drygt ett år. Det  var inte speciellt roligt att få arga kommentarer om att jag kunde "stoppa upp min Norrlandsanda någonstans". Det kan kanske tyckas överkänsligt att ta vid sig av arga kommentarer men så var det nog.  Jag blev ledsen.....först lade jag ut dem och sedan förstod att det var ett misstag, för jag försöker ju vara snäll, och suddade.....nu efteråt inser jag att jag nog blev lite ledsen ändå.

Monopolspelet är inte viktigt, det är bara ett sällskapsspel och mitt intresse för Vinslöv är en uppriktig beundran för deras kraft att uppbåda ett sådant stort intresse för att rösta - många fler röstade än de som bor på orten. Många av oss som gillade  filmen "Plötsligt i Vinslöv" hjälpte till att rösta fram en pytteliten ort i Skåne som knappt någon vet var den ligger till att efterträda Drottninggatan i nya Monopolspelet, spelplanens  (tror jag) fjärde viktigaste gata/stad. Hur människor kan bli så upprörda av min beundran av Vinslövsbornas framåtanda är obegripligt för mig. Jag tycker att det faktum att Umeå fick fem gånger fler röster än Stockholm är underligt men jättekul. Det kan vara samma sak som med sport och folk som håller på sitt idrottslag, vissa sporter har hårdare supporters än andra - jag har aldrig hört om t.ex "Velodromcyklingshuliganer" eller "Curlinghuliganer".

Vita förstår inte vad det är som gör att t.ex Black Army och DFG kopplar ihop lojalitet in i döden med 22 män och en boll.

Eller som i det här fallet Kirunabor som känner sig trampade på tårna för att jag i ett antal inlägg skrivit "Heja lilla Vinslöv".

Jag försöker med Crosby, Stills, Nash and Young...." don´t critizise what you can´t understand"..... så nej, Vita förstår inte vilka tår hon har trampat på för Vita har inte kritiserat någon bara förmedlat"Plötsligt en förenings" färgstarka och ibland elaka (men småroliga) krafttag i Monopol-kampen.

 
 
Ulf

Ulf

6 december 2007 18:09

Varför ska du inte kunna lyfta fram kommentarerna i ett inlägg? Om någon kommenterar så har ju personen ifråga redan givit offentlighet åt sin uppfattning. Då står de väl för den och får ta en "blogg" om det. I min blogg är jag kung och bestämmer :-)

http://vildhunden.blogspot.com

 
Ulf

Ulf

6 december 2007 18:17

Glömde:-) Jag vet inte om "fotbollshuliganerna" egentligen är intresserade av fotboll. Jag tror att de är mer intresserade av slagsmålet och att det är lojaliteten mot "kampen" som förenar dem i olika "fanklubbar"

http://vildhunden.blogspot.com

 
Ingen bild

Vita

6 december 2007 18:27

Ja jo - det fattar nog jag också egentligen...men för en som inte har den rätta insikten/förståelsen så vore det inte mindre bisarrt med "det utbredda curlingvåldet"

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vita Brevis - 13 april 2015 10:52


Man kanske ska vända sig till hundar eller katter?

Av Vita Brevis - 23 september 2014 22:17


Nu är det bevisat!!

Av Vita Brevis - 6 juli 2013 08:58

Jag har bestämt mig för att spira genuan i lovart och sätta en preventer guy på storen...och segla baklänges genom livet lite oftare. Jag har märkt att man kan säga nästan vilka obegripligheter som helst utan att folk synar. Jag har t.ex sagt att...

Av Vita Brevis - 6 februari 2013 20:49

En (jovialisk dansk) ansvarig på Facebook sitter i Uppdrag Granskning och förklarar leende policyn för näthot med att det beror på om hotaren menar det eller inte. I Köttvärlden behöver man inte bevisa uppsåt om man t.ex. kommer med hot om våld eller...

Presentation

Fedjit

Arkiv

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< December 2007 >>>

Omröstning

Vad föredrar du?
 Pest
 Kolera
 Ghost whisper

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

RSS

Fråga mig

3 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards