Direktlänk till inlägg 8 december 2007
Jag har läst och sett TV-inslag om ICA:s köttfärshantering den senaste vecka ochjag har sett Janne Josefsson som med sin vanliga rättrådighet visar oss var skåpet ska stå.
Jag har aldrig köpt köttfärs i hela mitt liv. Jag har haft köttfärs hemma i omgångar då jag fått tag på älg, ren och lammfärs men eftersom jag arbetade på SCAN som ung så...nej inte köttfärs i butik.. Nu ska jag chockera er ännu mer än Janne Josefsson - då på min tid så förpackade vi kött, korv och smörgåsmat och sen kördes det in i stora kylar tills vi hade tid att märka upp det. Så.......innan det datummärktes stod det upp till en vecka i kylen för att sedan forslas iväg till ICA och andra affärer. Jag tycker att man borde kolla in charkuteriernas hanteringar också och inte bara blåsa upp förhållandena på en ICA Maxi i Stockholm.
Jag har bestämt mig för att spira genuan i lovart och sätta en preventer guy på storen...och segla baklänges genom livet lite oftare. Jag har märkt att man kan säga nästan vilka obegripligheter som helst utan att folk synar. Jag har t.ex sagt att...
En (jovialisk dansk) ansvarig på Facebook sitter i Uppdrag Granskning och förklarar leende policyn för näthot med att det beror på om hotaren menar det eller inte. I Köttvärlden behöver man inte bevisa uppsåt om man t.ex. kommer med hot om våld eller...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | |||
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | |||
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | |||
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | |||
31 |
|||||||||
|