Direktlänk till inlägg 2 januari 2008

Ojsan

Av Vita Brevis - 2 januari 2008 20:06

Vita har helt bytt utseende efter dagens kommentartopp. Lite pga av alla klappar på huvudet jag har fått av välmenande antifeminister har jag en helt ny frisyr och hårfärg - Vito kände inte igen mig när jag kom hem.

Det är såhär: i storstan kostar det en tredjedel av vad det kostar i Vita-staden att bli lite mer "feminin" så jag sa till min favoritfrisörska Sofia "gör nåt kul". Jag tror att man får kluvna hårtoppar av för mycket klappande på huvudet.

Jag tänker inte slösa mer energi på att diskutera könsroller eller publicera kommentarer som är anonyma, det ger mig egentligen bara en olustkänsla. Jag får lite andnöd av kommentarer som säger "du förstår inte....om du skulle förstå så skulle du ändra uppfattning". Det stämmer inte. Jag kan förstå precis hur rasister eller abortmotståndare menar utan att ändra uppfattning. Min åsikt är min. Jag tycker inte om debattörer som generaliserar för mycket eftersom jag tycker om det goda samtalet. Jag är egentligen inte intresserad av att gå i polemik men jag har åsikter om sådana som för fram sina populistiska generaliseringar som t.ex Pär Ström. När Vita var småbarnsmamma var Anna Wahlgren den stora ikonen efter sin Barnaboken. Anna tyckte att dagis var barnplågeri och att barn aldrig skulle tas från sina biologiska föräldrar - hur illa de än behandlades....jag hade lika svårt att ta till mig hennes åsikter som jag nu har för Pär Ströms.


 
 
Fru Fundersam

Fru Fundersam

2 januari 2008 23:32

Din åsikt är din.
Och din blogg är din.
Och du är du.
Och på så vis är det ju skönt att kunna välja och välja bort kommentarer. Smickrande i och för sig, att folk tänder till på det man skriver, men inte till vilket pris som helst ... Du är du och ska bestämma på din blogg.

HEJA! (;-)

http://frufundersam.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Vita

3 januari 2008 10:38

Tack frun, jag håller med..det är smickrande att folk bemödar sig att skriva långa kommentarer men samtidigt irriterande med alla dessa huvudklappar.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vita Brevis - 13 april 2015 10:52


Man kanske ska vända sig till hundar eller katter?

Av Vita Brevis - 23 september 2014 22:17


Nu är det bevisat!!

Av Vita Brevis - 6 juli 2013 08:58

Jag har bestämt mig för att spira genuan i lovart och sätta en preventer guy på storen...och segla baklänges genom livet lite oftare. Jag har märkt att man kan säga nästan vilka obegripligheter som helst utan att folk synar. Jag har t.ex sagt att...

Av Vita Brevis - 6 februari 2013 20:49

En (jovialisk dansk) ansvarig på Facebook sitter i Uppdrag Granskning och förklarar leende policyn för näthot med att det beror på om hotaren menar det eller inte. I Köttvärlden behöver man inte bevisa uppsåt om man t.ex. kommer med hot om våld eller...

Presentation

Fedjit

Arkiv

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Omröstning

Vad föredrar du?
 Pest
 Kolera
 Ghost whisper

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

RSS

Fråga mig

3 besvarade frågor

Skapa flashcards