Alla inlägg under januari 2008

Av Vita Brevis - 10 januari 2008 10:12

Nu får det vara nog, Vita ska göra en test: en snabb promenad ner till centrum för att kolla att benen bär innan jag kör iväg till Lill-Vita som nu är 4 månader och väger 4.5 kg! Idag ska jag vara mormor - om jag klarar testet.

Av Vita Brevis - 9 januari 2008 15:26

Jag verkar ha fått magbacillerna i pigghetscentrat. Trötthetsbacillerna har gett sig på mitt autonoma nervsystem eller nåt. Sista dagarna i storstan och jag vill bara sova. Blä...och besöket hos barnbarnet blir uppskjutet gång på gång.


Av Vita Brevis - 8 januari 2008 20:47

Såhär ser vinterkräksjukan (norovirus) ut:

 

J

Av Vita Brevis - 8 januari 2008 20:40

"Du har inte bloggat på ett dygn - ska jag börja oroa mig?" Nej J - det behövs inte. Vito har haft någon slags kräksjuka inatt och jag har reat runt och varit låtsas-nyttig hela dagen.

Lite nyttig har jag nog kanske varit....handlat lättsmält mat och strukturerat upp jobbet nästa vecka men ett lätt illamående har hållit mig från bloggen....men nej, det finns ingen anledning till oro.

Av Vita Brevis - 7 januari 2008 09:55

Vito såg lite förbryllad ut när jag sa att han hade en hälsning på Biggans blogg (se hennes inlägg (Ha, ha, ha - ett gott skratt förlänger k-ä-f-t-e-n). Det är nog inte så lätt att förstå att en blogg funkar lite som en community med alla medbloggare som man nästan tycker sig känna efter en massa kommentarer och hänvisningar till varandras alster. "Förresten, du heter Vito också" - jag tror att han gillar sitt alias, han visste bara inte att han hette Vito, jag har inte haft anledning att upplysa honom om det förut.

 

SMS

Av Vita Brevis - 6 januari 2008 22:13

Nej, inget svar ännu. "P" har inte svarat...han kanske filar på ett svar som matchar Biggans svarsalternativ.....eller ligger på sängen och tar sig en funderare med en massa kuddar under benen - som Mangan (här nedanför). Under tiden har Vita sovit middag på soffan och fastnat i en svensk långfilm, helt mot min vilja....Varken Helena Bergström eller Lisa Marklund hör till mina favoriter och ändå sitter jag här och gömmer mig bakom kudden och tittar på Paradiset.

Av Vita Brevis - 6 januari 2008 17:44

Vita väntar på ett skojsigt svar på mitt svars-SMS ,om inte för Biggans skull, så iaf  för vårt gemensamma Norrbottniska humor-arv. "P" har kanske inte på mobilen eller också är han fortfarande bakis eller har verkligen orsakat rubriker efter svensexan i förra veckan. Vita väntar på invitation till bröllopet.

Ja, vi får fortsätta vänta och under tiden lägger jag ut bilder på den vackraste travhästen just nu och den tårta han fick till sin derby-seger (jag antar iaf att hästen fick smaka).

 

Av Vita Brevis - 6 januari 2008 14:01

Efter en förmiddag med känningar av vinterkräksjuka eller nåt liknande, fick jag ett befriande skrattanfall efter Biggans kommentar och känner mig betydligt friskare nu. Japp Biggan, de flesta har nog humor och jag tänker mig att "P" sitter och letar på Hitta.se just nu efter vem det var som sov som i ett cykelställ i onsdags. Väntar med spänning på fortsättningen.......

 

Presentation

Fedjit

Arkiv

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Omröstning

Vad föredrar du?
 Pest
 Kolera
 Ghost whisper

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

RSS

Fråga mig

3 besvarade frågor

Skapa flashcards