Direktlänk till inlägg 28 februari 2008

Schlager

Av Vita Brevis - 28 februari 2008 11:45

Jag följer inte längre Schlagerfestivalen. Jag tycker att det har varit rätt ointressant sen Finland vann i Aten och det har varit ont om divor sedan Silvia Nótt gjorde stor skandal vid semifinalen samma år. Ni minns väl Congratulation och Silvia? Ur Wikipedia: Årets största skandaler bjöd isländska Silvía Nótt på. Före semifinalen hade hon kallat den holländska trion för en grupp slynor och prostituerade (sluts and prostitutes), vilket blev dokumenterat på band av journalister på plats. Samtidigt kallade hon svenska Carola för en ful subba (ugly bitch) och smällde till en av journalisterna. På en presskonferens fick hon av en reporter frågan om det inte var osportsligt av henne att uttrycka sig på det sättet. Nótt förnekade att hon hade sagt något sådant, trots att det fanns dokumenterat, och blev arg på journalisten som hade ställt frågan och krävde att denne skulle lämna lokalen. När denne vägrade, ryckte en av Nótts livvakter in och bar ut journalisten över sin axel.


Här är iaf en slags tribute för alla timmar jag har slösat bort framför Schlagerfestivaler genom åren....och visst är jag lite nyfiken på hur festivalarrangemanget påverkar t.ex en stad som Kiruna.

 
ANNONS
 
helga fnissar

helga fnissar

28 februari 2008 12:49

Kul, kul ;)

Kruna är ju vana vid tokiga turister så det blir nog inga problem. Jag tror de tycker att det blir kul med lite raj raj...

http://www.helga1.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Vita

28 februari 2008 15:03

Jag håller med, men jag tycker gott att man kunde haft tävlingen i Jukkas - det hade varit häftigt!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vita Brevis - 13 april 2015 10:52


Man kanske ska vända sig till hundar eller katter?

Av Vita Brevis - 23 september 2014 22:17


Nu är det bevisat!!

Av Vita Brevis - 6 juli 2013 08:58

Jag har bestämt mig för att spira genuan i lovart och sätta en preventer guy på storen...och segla baklänges genom livet lite oftare. Jag har märkt att man kan säga nästan vilka obegripligheter som helst utan att folk synar. Jag har t.ex sagt att...

Av Vita Brevis - 6 februari 2013 20:49

En (jovialisk dansk) ansvarig på Facebook sitter i Uppdrag Granskning och förklarar leende policyn för näthot med att det beror på om hotaren menar det eller inte. I Köttvärlden behöver man inte bevisa uppsåt om man t.ex. kommer med hot om våld eller...

Presentation

Fedjit

Arkiv

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Följ bloggen

Följ vitabrevis med Blogkeen
Följ vitabrevis med Bloglovin'

Omröstning

Vad föredrar du?
 Pest
 Kolera
 Ghost whisper

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

RSS

Fråga mig

3 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se