Alla inlägg under februari 2008

Av Vita Brevis - 15 februari 2008 18:16

Ett stort umgänge har aldrig lockat mig - jag trivs bäst i slutna sällskap

Jag tycker inte om god mat - jag gillar att äta

Jag vill aldrig bli mamma

Euro - varför inte?

Jag känner mig obekväm med normalitet

Jag gillar inte att leva med mig själv - jag gillar inte att bo ensam 

Tillsvidareanställningar suger

Jag dricker alkohol när jag är ensam

Jag tycker att din son är rätt opersonlig/ointressant 

Låt skolelever ha kepsen på i skolan 

Man behöver inte älska sig själv för att kunna älska andra

Astrid Lindgren ska inte ha Nobelpriset postumt 

Kristina Lugn är rolig

Christer Sjögren är född i onödan (Jo det får man visst säga) 

ANNONS
ANNONS
Av Vita Brevis - 15 februari 2008 13:39

Av Vita Brevis - 15 februari 2008 13:38

Och jag höll på att skratta ihjäl mig åt skylten, men det uttalas annorlunda på skånska.

 

100

Av Vita Brevis - 15 februari 2008 12:32

Fredrik Strage har listat de 100 största rockögonblicken på Youtube. Jag har tidigare skrivit inlägg om Tipper Gore och hennes kampanj för "parents advisory"-lappar på skivfodral till skivor med fula ord i texterna, efter att hennes dotter råkat höra ordet "masturbation" i en text. Här är ett klipp med Frank Zappa i en debatt om censur....Zappa är förstås emot och tycker att censur är lika effektivt som att bota mjäll med halshuggning. Moralpanik är bara förnamnet. Retoriken är väldigt rolig och det märks att Zappa var en mycket intelligent man.

Av Vita Brevis - 14 februari 2008 23:34

I lillsonens flickväns trevliga familj firas det alla hjärtans dag. Sonen är finklädd och har köpt röda rosor med brudslöja till sin älskling.

"Jag köpte ungefär en sån bukett som du hade då du gifte dig" - ("inte när ni gifte er"). Pojken var tre år då och kan omöjligt ha kunnat komma ihåg hur buketten såg ut, men romantisk är han och det gör mig glad för Flickor tycker om uppvaktning. Basta

Av Vita Brevis - 14 februari 2008 23:30

"Carin 21.30" kommer tillbaka efter sommren? Borde det inte vara "till hösten" eftersom vinter och vårvintern och sommaren kommer att förflyta innan hon är tillbaka. Här tjuter nordanvinden mellan knutarna och det är tjocka islager på gator och trottoarer och när det snöar så är den så ilsket snöig, den piskar de delar av kroppen som man inte har packat in ordentligt.

Av Vita Brevis - 14 februari 2008 22:23

Jag har beställt en handgjord present till Vitos födelsedag. Jag ser nu i efterhand att jag tydligen inte kan min egen adress efter fyra år. Postnumret är rätt men inte gatunumret.....lever jag eller bor jag ens?

Presentation

Fedjit

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Följ bloggen

Följ vitabrevis med Blogkeen
Följ vitabrevis med Bloglovin'

Omröstning

Vad föredrar du?
 Pest
 Kolera
 Ghost whisper

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

RSS

Fråga mig

3 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se