Alla inlägg under mars 2008

Av Vita Brevis - 14 mars 2008 11:13

Från mörkret stiga vi mot ljuset

ANNONS
Av Vita Brevis - 13 mars 2008 18:29

Om någon har tvivlat på att Svartröjnoret verkligen finns...här är den utlovade vägskylten. Som ni ser är infarten "oplogad och tilltäppt"...Svartröjnoret tar kanske sats inför sommaren.

Tack L 

 

ANNONS
Av Vita Brevis - 13 mars 2008 17:23

Man vet att man börjar bli frisk när dag-TV är mer irriterande än underhållande. Djurräddarna i Houston är ett dagprogram på Animal planet som är fruktansvärt irriterande. Som i alla amerikanska reality-serier tas varje dramaturgisk vändning i programmet om gång på gång, förmodligen för att det är fler reklamavbrott i ursprungslandet och man måste repetera för att folk ska komma ihåg var de var innan pausen.  Det känns som att  de medverkande djurpoliserna sitter i bilar på väg till eller från en brottsplats mer än hälften av tiden. Det är lite som i gamla tyska deckarserier från 70-talet - där det vimlade av meningslösa detaljer om hur folk gick in eller ut ur ett rum....ingen action där inte.


Av Vita Brevis - 13 mars 2008 12:46

Jag fick en kommentar av Biggan om lill-Vita och barnbarn som livets efterrätt.

Jag är glad att jag var en ung mamma och jag kommer ihåg att det var ett val jag gjorde. Fast jag vet att det går alldeles utmärkt att kombinera barn, studier och allting så hör jag mig ändå predika för barnen om resor och jobba utomlands och utbildningar till något som man inte ens vet om man vill jobba med. SvD hade nyligen en artikelserie om kvartslivskriser som jag tyckte om och det slog mig när jag läste dem att jag har inte en susning om hur det är att vara i 25-årsåldern just nu. Man ska ha ett perfekt liv och man är uppfostrad till att man kan bli det man vill.....fast det är ju kanske ine alltid sant. Lyckas man inte med att förverkliga sin föreställning om det perfekta livet så tappar livet sin mening.

Jag säger inte att det är såhär för alla men artikelserien var tänkvärd.Av Vita Brevis - 13 mars 2008 11:38

Mitt glada barnbarn växer och skrattar sig genom livet, igår charmade hon BVC. Hon är 6 månader väger 5.8 kg och är 61 cm lång hon har gått igenom fyra klädstorlekar sedan hon föddes...startade på 40 cl - och hon följer sin alldeles egen lilla kurva. Imorgon ska hon ut i världen och åka tåg för första gången och hälsa på släkt.

Av Vita Brevis - 13 mars 2008 11:14


 

Av Vita Brevis - 13 mars 2008 11:04

Jag sitter här i storstan och jobbar och känner plötsligt igen ett ljud som inte borde höras här.

Presentation

Fedjit

Arkiv

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Följ bloggen

Följ vitabrevis med Blogkeen
Följ vitabrevis med Bloglovin'

Omröstning

Vad föredrar du?
 Pest
 Kolera
 Ghost whisper

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

RSS

Fråga mig

3 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se