Direktlänk till inlägg 30 april 2008

Trafik

Av Vita Brevis - 30 april 2008 11:18

I Vitastan funderar man inte så mycket på trafik. Jo, inför en helg så vill folk iväg snabbt, och så, men det är inget emot vad man ska hålla reda på i storstan. Man måste hålla reda på när det är derbymatcher och när de börjar - derbymatcher börjar en timme senare än andra matcher.

Imorgon uppmanas Stockholmare att lämna bilen hemma för alla demonstrationer som är i omlopp och demonstranterna promenerar sina olika vägar genom stan och det kan väl bli en del heta känslor också förmodar jag.

Jag ska försöka ta mig till IKEA med min inredningsintresserade son idag. Jag har hittat en omväg så att jag slipper mattavdelningen där som är riktigt astma-framkallande, den måste annars tas i språngmarch och med inhalatorn i högsta hugg.


Appropå astma och oro.

Sist vi försökte oss på inredningsshopping på ett annat stort möbelvaruhus så åkte jag på ett astmaanfall direkt så jag sa: -Var inte orolig, jag måste ut!, vände på klacken och inhalerade som en galning. Pojkens flickvän ringde och han sa att han var med mamma och tittade på möbler men att mamma fått ett astmaanfall och försvunnit.

-Men det är ju jättehemskt, sa flickvännen...du letar väl efter henne?

-Nej, varför då - hon sa ju att jag inte skulle oroa mig, sa sonen.

Ibland gör barn som man gör och ibland som man säger.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vita Brevis - 13 april 2015 10:52


Man kanske ska vända sig till hundar eller katter?

Av Vita Brevis - 23 september 2014 22:17


Nu är det bevisat!!

Av Vita Brevis - 6 juli 2013 08:58

Jag har bestämt mig för att spira genuan i lovart och sätta en preventer guy på storen...och segla baklänges genom livet lite oftare. Jag har märkt att man kan säga nästan vilka obegripligheter som helst utan att folk synar. Jag har t.ex sagt att...

Av Vita Brevis - 6 februari 2013 20:49

En (jovialisk dansk) ansvarig på Facebook sitter i Uppdrag Granskning och förklarar leende policyn för näthot med att det beror på om hotaren menar det eller inte. I Köttvärlden behöver man inte bevisa uppsåt om man t.ex. kommer med hot om våld eller...

Presentation

Fedjit

Arkiv

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Följ bloggen

Följ vitabrevis med Blogkeen
Följ vitabrevis med Bloglovin'

Omröstning

Vad föredrar du?
 Pest
 Kolera
 Ghost whisper

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

RSS

Fråga mig

3 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se