Direktlänk till inlägg 30 juni 2008

Keltiskt horoskop

Av Vita Brevis - 30 juni 2008 10:16

Många hittar av någon anledning till min blogg pga av ett inlägg förra året som handlade om horoskop.Här har jag hittat det här keltiska horoskopet och ser att jag är en ask. Ganska trevliga egenskaper iaf....jämfört med det kinesiska horoskopet där är jag "Ståloxe" - en riktig tjurskalle.


Egenskaper Ask

Frihet och oberoende i kropp, sinne och själ. Detta är vad personerna födda i askens tecken längtar efter. De letar efter samma kvaliteter hos andra. De är orubbligt lugna men de letar samtidigt efter förändring och utmaningar. Om askpersoner begränsas eller saknar utmaningar tenderar de att klaga och kritisera. De är ideala ledare och inte särskilt undergivna.

Askpersoner är sanna upptäckare. De gillar att vara i ett ständigt progressivt tillstånd. De har mycket fantasi och uppskattar även de obetydliga sakerna i livet eftersom det enligt dem alltid finns något nytt att upptäcka. Deras beteende är alltid väldigt tolerant. De avskyr orättvisor och ger andra mycket utrymme. De upptäcker världen via sitt intellekt.

Askperoners svaghet syns tydligt så fort du försöker förtrycka deras frihetsvilja. Då förvandlas de till vilda kämpar. Deras obegränsade energi och kunskapsstörst skulle okontrollerat söka efter ett sätt att få utlopp om det stötte på hinder. Detta skulle kunna tolkas som agression och onaturlig ytlighet.

Askpersoner behöver en partner som är på samma nivå som de själva. Askpersonen letar efter utbyte med sina konstanta upptäckter och kan inte acceptera begränsande förbindelser. Deras energi behöver stöd och inte hinder. Den som planerar att tillbringa ett spännande liv med en askperson måste följa ovanstående regler.


 
ANNONS
 
ulf

ulf

30 juni 2008 11:27

Asken är ett ståtligt träd. :-)

http://vildhunden.blogspot.com

 
Ingen bild

Vita

30 juni 2008 11:29

I bet you say that to all the girls :-)

 
ul

ul

30 juni 2008 12:15

Självklart :-)

http://vildhunden.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vita Brevis - 13 april 2015 10:52


Man kanske ska vända sig till hundar eller katter?

Av Vita Brevis - 23 september 2014 22:17


Nu är det bevisat!!

Av Vita Brevis - 6 juli 2013 08:58

Jag har bestämt mig för att spira genuan i lovart och sätta en preventer guy på storen...och segla baklänges genom livet lite oftare. Jag har märkt att man kan säga nästan vilka obegripligheter som helst utan att folk synar. Jag har t.ex sagt att...

Av Vita Brevis - 6 februari 2013 20:49

En (jovialisk dansk) ansvarig på Facebook sitter i Uppdrag Granskning och förklarar leende policyn för näthot med att det beror på om hotaren menar det eller inte. I Köttvärlden behöver man inte bevisa uppsåt om man t.ex. kommer med hot om våld eller...

Presentation

Fedjit

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Följ bloggen

Följ vitabrevis med Blogkeen
Följ vitabrevis med Bloglovin'

Omröstning

Vad föredrar du?
 Pest
 Kolera
 Ghost whisper

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

RSS

Fråga mig

3 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se