Direktlänk till inlägg 20 november 2008

Satsa

Av Vita Brevis - 20 november 2008 21:40

Nu har jag satsat hårt på att bli avslöjad som totalt talanglös i mitt jobb men det funkar inte idag heller, så nu vet jag inte hur jag ska fortsätta riktigt.

Buffén ikväll innehöll nötter, klart obra. Jag insåg aldeles försent att jag tuggade på en valnöt. Det är inte helt enkelt att känna igen konsistensen av en valnöt när man aldrig äter dem och när man mer eller mindre har räknat ut dem för tid och evighet. Jag gillar valnötter men min kropp avskyr dem verkligen - och låter mig ta konsekvenserna. På väg hem med tunnelbanan började ett gäng unga killar sjunga arabisk allsång men med galopperande allergireaktion så var det faktiskt måttligt kul och efter en stund blev det faktiskt tråkigt. Jag kände inte igen en enda refräng.

Men jag har varit på utförsäljning av märkeskläder och snyggat till garderoben så jag är rätt nöjd ändå. Jag minns med saknad utförsäljningarna två gånger om året på Häggströms Modehus i Lögdeå då köerna ringlade sig efter byavägen och man kunde shoppa upp sig på Betty Barclay eller Filippa K utan att det ens gjorde ont.

 
ANNONS
 
Biggan

Biggan

20 november 2008 22:37

Men oj vad eländigt! Man får verkligen passa sig för rätt som det är kan det gå riktigt illa!
Var rädd om dig Vita!

http://just nu ingen

 
Ingen bild

Vita

21 november 2008 08:42

Äsch Biggan jag tycker att de flyter på rätt bra nu men du har rätt - det är förmodligen en bra idé att vara rädd om sig själv

 
Jag idag

Jag idag

22 november 2008 11:40

Visst är det lite läskigt det där? Att man aldrig blir avlöjad alltså. Ibland misstänker jag att det beror på att världen har blivit så komplicerad att nästan ingen egentligen kan någonting ordentligt.
Jag väntar fortfarande på att bli avslöjad som den totala bluff jag är.

http://tjockisensjunger.blogspot.com

 
Ingen bild

Vita

22 november 2008 20:08

Intressant teori Fat lady - tror att du har nåt där

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vita Brevis - 13 april 2015 10:52


Man kanske ska vända sig till hundar eller katter?

Av Vita Brevis - 23 september 2014 22:17


Nu är det bevisat!!

Av Vita Brevis - 6 juli 2013 08:58

Jag har bestämt mig för att spira genuan i lovart och sätta en preventer guy på storen...och segla baklänges genom livet lite oftare. Jag har märkt att man kan säga nästan vilka obegripligheter som helst utan att folk synar. Jag har t.ex sagt att...

Av Vita Brevis - 6 februari 2013 20:49

En (jovialisk dansk) ansvarig på Facebook sitter i Uppdrag Granskning och förklarar leende policyn för näthot med att det beror på om hotaren menar det eller inte. I Köttvärlden behöver man inte bevisa uppsåt om man t.ex. kommer med hot om våld eller...

Presentation

Fedjit

Arkiv

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2008 >>>

Följ bloggen

Följ vitabrevis med Blogkeen
Följ vitabrevis med Bloglovin'

Omröstning

Vad föredrar du?
 Pest
 Kolera
 Ghost whisper

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

RSS

Fråga mig

3 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se