Alla inlägg under december 2008

Av Vita Brevis - 15 december 2008 20:49

Idag landade planet en minut före utsatt ankomsttid - wow liksom.

Eftersom jag är tidsoptimist hade jag beräknat att jag borde hinna till mötet, bara lite försenad, om allt gick min väg....om planet landade på tid, bagaget kom först och taxichauffören körde som en biltjuv.

Nu är ju sällan livet så vackert som den ofta ter sig för en tidsoptimist, men det var ingen som blev besviken eller arg.

Taxichauffören var en fd skåning som pratade som en tornedaling. Jag var helt fascinerad för jag har aldrig hört en skåning som helt har lyckats arbeta bort sin dialekt på bara 15 år. Han förklarade det med att det var nödvändigt om man vill arbeta inom äldreomsorgen i norr.

 Idag insåg jag att det finns människor som tycker att dödsstraff är ett rimligt straff för tidsoptimister - jag önskar att jag orkade vara lika fördömande mot tidspessimister.

ANNONS
Av Vita Brevis - 15 december 2008 16:58

Cash winning Vita heter den här hästen, gissa om jag ska spela på den!

 

ANNONS
Av Vita Brevis - 14 december 2008 12:08

I Paraguay är det tillåtet att duellera - om man är registrerad blodgivare


Då får man sådana här (om man är blodgivare, alltså):

 

Av Vita Brevis - 14 december 2008 11:23

Jag kommer ihåg typ allt jag läser. Altså jag kommer ihåg små detaljer om en massa saker men oftast sådant som jag inte kan använda till något än blogginlägg, kanske. Annars är jag "i stort sett menlös".

Meningslösa fakta kan vara bra att ha även då man inte tävlar i frågesport. 

Förra veckan råkade jag på flera rekorderligt tråkiga mäniskor bl.a en man som "höll hov" under en fikapaus. Jag är lite allergsk mot sådant....för stor mun och för små öron, typ. Vid sådana tillfällen är det bra att t.ex ha läst en artikel om att Ecpat har ifrågasatts för att de överdriver fakta iaf om man vill smälla någon på fingrarna som skryter över sitt företags alternativa julgåva - en donation till Ecpat.

Av Vita Brevis - 13 december 2008 12:11

Du är 13% ond! Du är en aningen ond, fast i smyg!

Hittat hos Biggan 

Av Vita Brevis - 13 december 2008 11:55

Jädrar vad vi hade dängt Robert Aschberg igår i På spåret, men det är aldrig någon som frågar om vi vill vara med.


Vi såg en film i ettan igår i någon av de reklamfria kanalerna, Tolken med Sean Penn och hon från Australien som har varit gift med han....Tom - javisstja Nicole Kidman.

I slutscenen stod Nicole och riktade en pistol mot huvudet på en afrikansk diktator som hade sprängt hennes familj i bitar - bredvid stod Sean Penn och vädjade och ville ha pistolen. I Hollywoodfilmer går det ju inte för sig att ha en NIcole Kidman som skjuter huvudet av en svart diktator hur ömmande skäl hon än kan ha. Men visst hade det varit smått uppfriskande att för en gångs skull få uppleva ett otraditionellt filmslut.

Av Vita Brevis - 13 december 2008 10:23

Presentation

Fedjit

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Följ bloggen

Följ vitabrevis med Blogkeen
Följ vitabrevis med Bloglovin'

Omröstning

Vad föredrar du?
 Pest
 Kolera
 Ghost whisper

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

RSS

Fråga mig

3 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se