Alla inlägg under januari 2009

Av Vita Brevis - 25 januari 2009 15:54

Södra teatern - Ja! Nu är det dags snart - äntligen. Gösta Ekman kallar Klungans humor för snillrik i dagens Expressen och säger att är bara är att hoppas att någon biljettinnehavare ska dö - om man vill ha tag på en biljett, nu de sista dagarna.

ANNONS
Av Vita Brevis - 24 januari 2009 13:46

Sådärja, nu har mitt nya liv börjat. Första träningen på gymet och jag fick sprängande huvudvärk så fort jag klev in genom dörren.

Jag skulle nog hellre behövt en massage än en crosstrainer idag. Jag har iaf kickstartat med nya skor och jag är en mycket envis liten människa så allt kommer att bli bra....om några kilon...kanske eventuellt.

Alla var vältränade men medelådern var inte så farligt låg.

Snart blir det nog roligt också...kanske, eventuellt. 

ANNONS
Av Vita Brevis - 23 januari 2009 15:44


 

Av Vita Brevis - 23 januari 2009 12:29

Den här har jag stulit av GIS-mormor. Jag känner mig inte speciellt olycklig,  ilsken eller behöver få ut min ångest....faktiskt. Snarare:

"En lycklig bloggare behöver inte skriva korkade insändare"? 

 


Av Vita Brevis - 23 januari 2009 12:04

Jag har en avlägsen kollega - litegrann sådär som en avlägsen släkting, vi arbetar tillsammans ibland men kollegan vet egentligen inte varför eller vad jag håller på med - däremot är kollegan översvallande de gånger det händer. Det är något olustigt över kollegan. Jag kan inte sätta fingret på det men jag vet att jag måste vakta min tunga. Kollegan blandar ihop privat med personligt och drar in privatlivets kontakter i arbetslivet.

Kollegan säger, om en massa mediokra människor,- "Hon/han är jätteduktig".

Jag förstår faktiskt inte det där sättet att "prata upp" mediokra medarbetare.

Det är väl en sak med uppmuntran om man tycker att någon behöver/förtjänar beröm men att till andra upprepa att en människa är "jätteduktig" i sitt arbete i tid och otid - det tycker jag är ett oskick. 

För mig räcker: Nog så bra men inget att göra vågen för - men det skulle jag aldrig säga direkt om någons arbetsinsats.

Om jag däremot blir imponerad av någon talar jag nog om det direkt, jag är inte snål på det viset. Jag tycker bara att det är smått obehagligt med översvallande människor som använder för många/starka ord i onödan.

Av Vita Brevis - 22 januari 2009 21:04


 

Av Vita Brevis - 22 januari 2009 09:36

"Det är så jobbigt att tänka - man får se till att göra bort det snabbt"

Världens roligaste tant 

Presentation

Fedjit

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Följ bloggen

Följ vitabrevis med Blogkeen
Följ vitabrevis med Bloglovin'

Omröstning

Vad föredrar du?
 Pest
 Kolera
 Ghost whisper

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

RSS

Fråga mig

3 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se