Alla inlägg under januari 2009

Av Vita Brevis - 4 januari 2009 20:53

Min mamma startade förresten i stoloppet på V75 igår. Inlandskorrespondentens spikförslag funkade ju inte alls - men vafan det är ju snart lördag igen.


ANNONS
Av Vita Brevis - 4 januari 2009 20:36

"Det finns inget rätt sätt eller fel sätt att göra saker på - bara olika sätt"

Vitas kloka mamma 


ANNONS
Av Vita Brevis - 4 januari 2009 19:49

Appropå "Medmänniskor" - det kan vara så att boken ligger helt fel i tiden för mig eller också är det en skitdålig bok.

Jag hyllade Stefan Einhorn 2008  - inte minst för Konsten att vara snäll, sedan sket det sig för mig...snällhetsmässigt.

Trots att jag gjorde mitt yttersta, sände inte Gud sina milda strålar - men det är en annan historia.

Boken Medmänniskor känns ungefär som Camilla Läckbergs Tyskungen eller Håkan Nessers Fallet G - en jädra uppföljar-bok som de var piskade att skriva  och som skrevs helt utan inspiration eller hjärta.

Medmänniskor känns ungefär som att läsa valfri skrift från Jehovas Vittnen. 

Jag blev väldigt besviken - fy skäms Stefan! 

Av Vita Brevis - 4 januari 2009 19:42

Jag:

-Du, Vito, det är något fel på den där omslagsbilden på Moore:s julnummer (Moore är en "Herrtidning").

Vito:

-Nej jag ser inget konstigt

Jag:

-Den stackars tjejen har bröstkörtlarna uppkörda mellan armhålan och nyckelbenet och överarmarna är photoshoppade eller inklippt från en anorektiker på sitt yttersta.

Vito:

-Äsch, du är bara avundsjuk 

Jag, (tänker):

-Touché....eller ridå, kanske?

Jag (säger) 

 - Jag försöker ju bara bry mig om mina medmänniskor

Av Vita Brevis - 4 januari 2009 19:15

Jag har hattat runt och letat en pålitlig frisör sedan jag fastnade i storstan. Innan jag flyttade hade jag samma frisör hela tiden - en som visste precis hur mitt hår uppförde sig och som hade en kusin som varit med i "Jägarna".

Idag stod jag inte ut längre utan gick till mitt favorit-ställe (jag har klippt mig på samma ställe hela tiden men hos olika frisörer). I storstan kan man klippa sig varannan vecka till samma pris som en ordinär kvartalsklippning.


Service kan handla om små saker....när min nya frisyr-guru hade tvättat håret på mig och jag satte mig i stolen och hade frottéhandduken över huvudet som en liten munkkåpa och hon spände fast det svarta skyddscapen över axlarna sa hon: Nämen vad sött! Jag såg ut ungefär som de där små ewokerna i Star Wars IV, Jedins återkomst - (ja,ni fattar - numreringen av de där filmerna är inte så jädra lätt)...

Jag tyckte iaf att jag såg ut som en ewok  - utan glasögonen iaf.

Det tycker jag är service!

Av Vita Brevis - 4 januari 2009 19:10

Min frisörska har lånat ut örhängen till Malin Berghagen som hon inte har lämnat tillbaka.

Eller

Min frisörska har lånat ut ett par örhängen till Malin Berghagen - Malin har fortfarande inte återlämnat dem.

Av Vita Brevis - 4 januari 2009 18:30

Jag kommer till den Vita tunnelbanestationen 07.30 på onsdag och jag dör om du inte har laktosfri fil hemma då

Vitas mamma Presentation

Fedjit

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Följ bloggen

Följ vitabrevis med Blogkeen
Följ vitabrevis med Bloglovin'

Omröstning

Vad föredrar du?
 Pest
 Kolera
 Ghost whisper

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

RSS

Fråga mig

3 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se