Direktlänk till inlägg 27 februari 2009

Hektisk vecka

Av Vita Brevis - 27 februari 2009 08:21

Den här veckan har min kollega låtsats vara döende för att göra ett långt möte kortare. Jag har frågat en illamående 60-årig kund om hon var gravid (och kommit undan med det). Jag har startat en bokcirkel enbart med böcker skrivna av bipolära. Jag har glidit runt och trallat och hållit humöret uppe på jobbet och avstyrt konflikter och blivit beskylld för att härma Jessika Gärdins frisyr i finalen på På spåret. Jag försökte förklara skillnaden: Jessika har sina bollar bakom öronen -jag har bollarna uppe på huvudet.

Det är ju Jessika Gärdin som härmar mig!  
ANNONS
 
vildhunden

vildhunden

27 februari 2009 12:21

Bollar bakom öronen? På huvudet? Verkar inte klokt! ;) Pingisbollar eller tennisbollar? Men å andra sidan vet jag nog inte vem Jessica Gerdin är heller. Om det inte är hon som medverkar i "Spanarna" förstås :)

http://vildhunden.wordpress.com

 
Ingen bild

Biggan

28 februari 2009 08:38

Jag tycker att det verkar som om du har många bollar i luften!? Kan du vänligen utveckla det där med bokcirkeln..?

 
Ingen bild

Vita

28 februari 2009 10:23

Vildhunden - Jessica är precis hon i Spanarna och hon var med och förlorade finalen i På spåret. Men bollarna var mina först kom ihåg det
Biggan - Alltså jag spontanutvecklade en cirkel efter att jag fyndat Ann Heberleins bok på Akademibokhandeln, nu går den runt bland fyra av mina kollegor och det finns en massa intressanta författare kvar till cirkelläsningen - lovar

 
GIS-mormor

GIS-mormor

28 februari 2009 17:02

Wow - låtsas vara döende för att göra ett långt möte kortare - det kan man väl bara komma undan med en gång? Eller?

http://gismormor.blogspot.com

 
Ingen bild

Vita

1 mars 2009 11:27

GIS-mormor - visst är det ett lite vågat grepp? Och det fungerade mötet blev tokkort

 
Jag idag

Jag idag

1 mars 2009 11:56

Jag blev också inspirerad av det där med döendet. Fejka hjärtattack... det är ju en grym idé. Eller kanske ännu hellre vinterkräksjuka? Det kan man få flera gånger! Och ingen lär vilja fortsätta mötet. Man får antagligen behålla alla bullarna själv också. Genialt!

http://tjockisensjunger.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vita Brevis - 13 april 2015 10:52


Man kanske ska vända sig till hundar eller katter?

Av Vita Brevis - 23 september 2014 22:17


Nu är det bevisat!!

Av Vita Brevis - 6 juli 2013 08:58

Jag har bestämt mig för att spira genuan i lovart och sätta en preventer guy på storen...och segla baklänges genom livet lite oftare. Jag har märkt att man kan säga nästan vilka obegripligheter som helst utan att folk synar. Jag har t.ex sagt att...

Av Vita Brevis - 6 februari 2013 20:49

En (jovialisk dansk) ansvarig på Facebook sitter i Uppdrag Granskning och förklarar leende policyn för näthot med att det beror på om hotaren menar det eller inte. I Köttvärlden behöver man inte bevisa uppsåt om man t.ex. kommer med hot om våld eller...

Presentation

Fedjit

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Följ bloggen

Följ vitabrevis med Blogkeen
Följ vitabrevis med Bloglovin'

Omröstning

Vad föredrar du?
 Pest
 Kolera
 Ghost whisper

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

RSS

Fråga mig

3 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se