Alla inlägg under mars 2009

ANNONS
Av Vita Brevis - 18 mars 2009 19:20

Jag har extremt svårt att glädjas över snöfall efter en vacker vårvinterdag. Jag föredrar hösten när man får kura, ludda eller filura med ett par kilo stearinljus. Vårvintern är besvärligare. Jag kan förstå att solljuset gör andra människor piggare men för min del gör alla bakslag, som snöfria gator och takdropp ena sekunden och virvlande snöflingor nästa sekund, att jag tappar tålamodet.

Jag tycker att vårvintern är som torsdagar - onödiga hinder på upploppet när man ändå är nog trött...ungefär som en domarmiss i slutspelet.


ANNONS
Av Vita Brevis - 17 mars 2009 18:05

Jag blev kär i David Lega idag när han sa såhär ungefär: 

-Jag tar aldrig ansvar för andra människors surhet - appropå frågan om varför han alltid är så jädra glad.

Jag försöker göra samma sak fast David Lega är mycket mycket roligare. 

Av Vita Brevis - 17 mars 2009 18:02

Mamma:

- Har du tänkt på en sak?

Jag:

- Vadå?

Mamma:

Jo, visst är det tur att man aldrig blir less på att kissa och bajsa.

Jag:

- Jag antar att du har en tanke med det här resonemanget men du förstår väl att du kommer att bli citerad?

Av Vita Brevis - 16 mars 2009 22:13

"Jag gillar att tänka. Jag tycker det är kul."

Linda Rosing 

Av Vita Brevis - 15 mars 2009 22:48

Jag har börjat läsa den där tankeläsar-boken som alla pratar om och den är väldigt väldigt rolig - man kan njuta av rubrikerna om man inte skulle vara intresserad av mänsklig kommunikation.

Enligt boken är en bra anledning att inte injicera nervgiftet Botox i ansiket (om man nu behöver sådana argument) att människor i omgivningen får mycket svårare att tolka ansiktsuttryck. Det är också svårare att ge det rätta gensvaret...de där bekräftelserna som vi alla håller på med hela tiden, när man pratar med människor som medvetet har förlamat musklerna. I Linda Rosings fall är det väl ändå lite för mycket, va?

Vad heter de där akvariefiskarna som rensar bort alger från glaset? 


För övrigt figurerade Vitos ex nuvarande man i den förra boken jag läste - så nu kan jag inte berätta vilken bok jag har läst eller berätta att den boken har kullkastat allt som jag trott på stenhårt sedan universitetet.

Attans! 

Av Vita Brevis - 15 mars 2009 22:45

Vilka ljug menar hon?

"Jag har inte botox i ansiktet"...alternativt "Jag är nöjd med mig själv"

Ja, jag vart då iaf nyfiken ! 

 


Presentation

Fedjit

Arkiv

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Följ bloggen

Följ vitabrevis med Blogkeen
Följ vitabrevis med Bloglovin'

Omröstning

Vad föredrar du?
 Pest
 Kolera
 Ghost whisper

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

RSS

Fråga mig

3 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se