Alla inlägg under april 2009

Av Vita Brevis - 15 april 2009 15:11

Det finns massor av folk som sjunger ABBA-låtar på Youtube - mina favoriter är två ungerska tjejer som sjunger Lay all your love on me på ett föredömligt uselt sätt.

Jag har aldrig gillat ABBA. Jag kände inte en enda människa som gillade ABBA när jag växte upp.
Där jag växte upp verkar  det som att barn använde sina hopprep mer för att hoppa rep än för att mima till ABBA-låtar.
Det är besynnerligt att så många kommer ut ur ABBA-garderoben i samband med Mama Mia-filmen och plötsligt har gillat ABBA hela livet - var höll alla hus på 70- och 80-talet?
Igår sjöng jag i sängen - jag tror att det var The winner takes it all och Vito sa:
- Aha Du kan ju t.o.m texterna utantill din lilla svikare!
Jamen det är väl det som är problemet med schlager - de fastnar i öronen precis som sockret på äppelmunkar fastnar på fingrarna.

ANNONS
Av Vita Brevis - 15 april 2009 14:20

Ur dagens märkligaste kontaktannons:

På jobbet sa de "Varför ska du vara ensam, du som har så många intressen och är glad. Du har en fantastisk humor och bil".

Alltså jag fattar inte hur bilen passar med humorn...är bilen komisk, tror alla att han har humor när han kör omkring i en bil som är ett stort skämt?

Jag skulle vilja se bilen.

ANNONS
Av Vita Brevis - 15 april 2009 13:44

I Sverige kan bara kvinnor som lever i parförhållanden (med män alltså) få assisterad befruktning. Om man har en man kan man få bli befruktad på konstgjord väg. Hur logiskt är det?

Kan hon inte skaffa sig en steril man så ska minsann inte heller samhället underlätta för henne att bli mamma - eller hur tänker de?


En majoritet av riksdagspartierna är för rätten till assisterad befruktning för ensamstående men socialutskottet röstad ändå ner ett förslag i februari och böjde sig för Kristdemokraterna som är mot.

Kd är mot med motiveringen: Hur än ett barn kommer till ska samhället garantera att det får två föräldrar.

Jaha...Hurdå?
Av Vita Brevis - 14 april 2009 17:49

Jag vill passa på att rekommendera den här bloggen: en blogg för alla som älskar särskrivningar och illa skrivna inlägg om absolut ingenting - eller snarare inlägg om precis bara en sak.

Jag förstår inte skillnaden på Linda Rosing blogg och Twittrande...faktiskt. Lindas blogg svarar i varje inlägg på frågan "Vad gör du just nu?"


Av Vita Brevis - 14 april 2009 17:26

Långhelger är definitivt vanebildande och avnjuts bäst i hängmatta.

Vi funderar som bäst på att sätta upp hängmattan på vår balkong. Det verkar spricka på att vi båda är alltför höjdrädda för att ens fundera på att klättra på balkongräcket fyra våningar ovanför staden.

 

Av Vita Brevis - 12 april 2009 12:04

Folk som snackar om att ta det lugnt, göra ingenting och bara vara har sällan realistiska förväntningar.

När jag gör prick ingenting blir folk stressade.Av Vita Brevis - 11 april 2009 11:25

Det har smattrat in påsk-SMS med variationer av samma glada påsk-budskap de senaste dagarna. Många handlade om att polera kvasten, bada katten i neon och packa ner espressobryggaren. Den roligaste var dock:

Kronfågel och Orrefors har gått ihop för att konkurrera ut Kinderäggen. Spara bitarna du hittar i kycklingen så har du snart en fin vas - Glad Påsk.

Av Vita Brevis - 11 april 2009 11:20

Anledningar att börja Twittra hittade jag här. För mig låter det mer som att vem som helst kan bli en stalker.


För att komma igång behöver du bara gå in på Twitter.com och registrera dig. Ladda upp en bild på dig och skriv något om dig själv under "bio" så att folk kan identifiera dig och förstår i vilken egenskap du twittrar. Sedan är det bara att köra igång!

Adda folk att följa. Det kan du göra på flera sätt. Ett är att kolla på vilka dina vänner följer, bläddra bland dem, och lägg till de som du tycker verkar skriva intressanta saker. Twitter kan också kolla i din mejladressbok om några av dina kontakter redan finns på Twitter. Du kan även söka direkt efter människor eller företag eller bjuda in vänner som du känner. Allt detta gör du under
"find people".
Det finns också topplistor över de populäraste twittrarna, en är Twitter Elite.

Presentation

Fedjit

Arkiv

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8 9
10
11 12
13
14 15 16 17 18 19
20
21
22 23
24
25
26
27
28 29 30
<<< April 2009 >>>

Följ bloggen

Följ vitabrevis med Blogkeen
Följ vitabrevis med Bloglovin'

Omröstning

Vad föredrar du?
 Pest
 Kolera
 Ghost whisper

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

RSS

Fråga mig

3 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se