Direktlänk till inlägg 30 juli 2009

Vita rear runt

Av Vita Brevis - 30 juli 2009 16:25

Jag rear runt och drar igång meningslösa projekt och försöker glömma de viktiga saker jag måste hinna göra innan jobbet rivstartar nästa vecka.

"Slinga håret - vilken bra idé.....då känner jag mig säkert snygg och pigg efteråt - och får en massa gjort"

Jag brukar inte ge min frisörska svåra uppdrag eftersom det lätt kan bli missförstånd - även med frissor som har svenska som förstaspråk.

I förrgår gjorde frissan slingor och så länge håret var blött såg det okej ut. "Ingen idé att torka håret helt när det är så fuktigt i luften" sa jag, och skuttade hem trallande och med lökringar under armarna.

Efter en dusch och en dust med hårtorken insåg jag med stigande panik att det här var en slingning som gått fruktansvärt snett.


Min idé var inte alls att bleka håret - bara att slösa bort lite tid och kanske dra på mig ett magsår i mina försök att undvika att tänka på allt jobb som jag aldrig kommer igång med. Istället fick jag en massa ångest när jag såg att jag såg ut som någon som försöker se ut som Linda Rosing.


Jag gick tillbaka igår och frissan sa lite halvsurt att vi måste ha missförstått varandra, sedan gjorde hon en omgång nya och mörkare slingor.

Efteråt frågade hon om jag var nöjd och sa:

- Vi ses.

- Vi ses, sa jag (och tänkte: typ aldrig).

Jag blir bara matt av dramatik som andra skapar. Nu måste jag söka upp en ny frisörska som gör som jag säger.
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vita Brevis - 13 april 2015 10:52


Man kanske ska vända sig till hundar eller katter?

Av Vita Brevis - 23 september 2014 22:17


Nu är det bevisat!!

Av Vita Brevis - 6 juli 2013 08:58

Jag har bestämt mig för att spira genuan i lovart och sätta en preventer guy på storen...och segla baklänges genom livet lite oftare. Jag har märkt att man kan säga nästan vilka obegripligheter som helst utan att folk synar. Jag har t.ex sagt att...

Av Vita Brevis - 6 februari 2013 20:49

En (jovialisk dansk) ansvarig på Facebook sitter i Uppdrag Granskning och förklarar leende policyn för näthot med att det beror på om hotaren menar det eller inte. I Köttvärlden behöver man inte bevisa uppsåt om man t.ex. kommer med hot om våld eller...

Presentation

Fedjit

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Följ bloggen

Följ vitabrevis med Blogkeen
Följ vitabrevis med Bloglovin'

Omröstning

Vad föredrar du?
 Pest
 Kolera
 Ghost whisper

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

RSS

Fråga mig

3 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se