Direktlänk till inlägg 19 november 2009

Norra södra Sverige

Av Vita Brevis - 19 november 2009 19:41

I dagen Aftonbladet står det att det har stormat något fruktansvärt i "södra Sverige".

Jag:

- Hoppsan, jag har inte märkt någonting.

Vito:

- Jamen det var ju runt Öresundsbron.

Jag:

- Jamen södra Sverige? Som Norrbottning måste jag protestera.För mig är allt typ söder om Piteå södra Sverige. 

 
ANNONS
 
Tintin Belisida

Tintin Belisida

19 november 2009 19:46

Ja, visst är allt relativt.

http://elisannw.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Vita

19 november 2009 19:49

Ja, eller hur?

 
vildhunden

vildhunden

19 november 2009 20:49

Visst är det konstigt hur allt söder om Stockholm blir södra Sverige medan allt norr om Stockholm blir norra Sverige i nyheterna. Sveriges geografiska mittpunkt är Stockholm! :D

http://vildhunden.wordpress.com

 
GG som i GillaGilla

GG som i GillaGilla

19 november 2009 23:24

Södra Sverige är allt söder om Hudiksvall ungefär i min värld. Hej förresten, jag tror jag gör ett nytt försök. Längesen och jag vet inte om jag orkar hålla i det, men jag försöker några dagar eller veckor?

http://nara.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Vita

20 november 2009 11:18

vildhunden - min poäng var att Stockholm plötsligt inte låg i södra Sverige. Det rapporterades om stormar i södra Sverige men det var rätt så vindstilla i Stockholm.....eller menar du att Stockholm är varken eller? Ett neutrum i geografin?

Gilla - kul att se dig igen - jag överdrev lite kanske när jag skrev Piteå....men är överens om att allt söder om Hudik måste räknas som södra Sverige.

 
margus

margus

21 november 2009 19:55

Känn dig hedrad! Nu har jag klämt till med 10 saker om mig.
--------
Håller med dig om begreppsförvirringen. Själv retar jag mig mest på att programledare m.fl klagar på vårt svenska väder genom att oupphörligt hojta efter sol och 30 graders värme. Milt novemberdis (som jag älskar) kallas trist och uschligt.
Jag säger bara en sak till dem som hela tiden ska ha sol ovh värme: Flytta till Afrika!

http://margus.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Vita

21 november 2009 20:32

margus - vad kul att alla tre har antagit utmaningen.

 
UnderCover

UnderCover

23 november 2009 21:01

Söder om Pite... Nu måste jag protester!
Norr om Dalälven är norrland. Så det så!

*vägrar bo i södra Sverige*

Ha ha, spamkoden är hvej å jag kan bara hålla med :o))

http://undercover.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Vita

23 november 2009 23:14

Seså UnderCover - jag förstår att du protesterar....ja ja jag överdrev väl litegrann dårå

 
Biggan

Biggan

24 november 2009 12:01

Haha...du har fått igång dem, Vita!Jag tycker att man känner "sydliga vindar" redan i Umeå. Nästan inga kåtor, fortfarande "kolt-klädda" kvinnor dock(korta täck- haha dunjackor som ibland avslöjar gigantiska rumpor.)Ofta röda!Fortfarande dock fotriktiga skor och långsam gång.Inga hattar, nästan ingen kvinnlighet förutom hos de unga studenterna då.
Inga onödiga samtal och inga alls med folk man inte känner eller är släkt med!
(Hukar mig redan för eventuella haglande mindre positiva reaktioner från bloggläsare här...)

http://utanfarstu.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Vita

24 november 2009 22:31

Biggan - ja, jag tycker att du kan huka dig litegrann. Lång och uttömmande (nåja) kommentar, vad kan en bloggerska mer begära?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vita Brevis - 13 april 2015 10:52


Man kanske ska vända sig till hundar eller katter?

Av Vita Brevis - 23 september 2014 22:17


Nu är det bevisat!!

Av Vita Brevis - 6 juli 2013 08:58

Jag har bestämt mig för att spira genuan i lovart och sätta en preventer guy på storen...och segla baklänges genom livet lite oftare. Jag har märkt att man kan säga nästan vilka obegripligheter som helst utan att folk synar. Jag har t.ex sagt att...

Av Vita Brevis - 6 februari 2013 20:49

En (jovialisk dansk) ansvarig på Facebook sitter i Uppdrag Granskning och förklarar leende policyn för näthot med att det beror på om hotaren menar det eller inte. I Köttvärlden behöver man inte bevisa uppsåt om man t.ex. kommer med hot om våld eller...

Presentation

Fedjit

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Följ bloggen

Följ vitabrevis med Blogkeen
Följ vitabrevis med Bloglovin'

Omröstning

Vad föredrar du?
 Pest
 Kolera
 Ghost whisper

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

RSS

Fråga mig

3 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se