Direktlänk till inlägg 24 november 2009

Grattis Vita

Av Vita Brevis - 24 november 2009 22:14

Idag har jag:

Vaknat utvilad, typ

Kommit för tidigt till ett möte igen (vart tog tidsoptimisten Vita vägen)

Irriterat mig på Göran Persson

Träffat saammanlagt fyra gamla kollegor på samma gång

Blivit inviterad till hockey-kväll med wok

Tagit ett hysteriskt syster-samtal i första perioden

Hört en "rolig historia" som Vito bara måste berätta i första pausen

Löst ett problem på hemsidan i andra perioden

Lärt mig att ett nytt ord på Lill-Vitianska: Packos=Ketchup  (Lill-Vita, det rara barnbarnet börjar prata och använder det svenska språket på ett kreativt sätt)

 
ANNONS
 
Linnéa

Linnéa

25 november 2009 21:11

Hej skulle du kunna vara jätte gullig och hjälpa mig med min marknadsundersökning jag gör för mitt bröllopsfilm-företag? Det är bara tre frågor och går jättesnabbt, skulle verkligen behöva din hjälp! (Svara på min blogg)

Fråga 1: Kön?

Fråga 2: Hade du varit intressear av att köpa ev DvD med ditt bröllop (vigseln) på? Filmat med hjälp av två professionella filmkameror, redigerat och utbränt på DvD skiva i ett fint fodral.

Fråga 3: Hur mycket hade du som max, kunnat tänka dig att betala för tjänsten? Under/ Över 3000 kr?

http://rubin.bloggagratis.se

 
Singelmamman

Singelmamman

27 november 2009 00:12

Hej Linnea.

Menar du mig? Ska jag svara?
1) Ja
2) Hade ja, men inte nu
3) Jag heter inte Max utan Singelmamman, så jag kan inte svara på hur mycket jag hade kunnat tänkt mig som Max.

Hoppas att du har nytta av mina svar.

http://varannanveckamamma.blogspot.com

 
Ingen bild

Vita

27 november 2009 23:10

Det var en marknadsundersökning för ett UG-företag så jag var inte ett dugg påhittig när jag svarade henne (lite hyfs har man väl) - men det är kul att folk/max/snigelmamman går in och läser kommentarerna

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vita Brevis - 13 april 2015 10:52


Man kanske ska vända sig till hundar eller katter?

Av Vita Brevis - 23 september 2014 22:17


Nu är det bevisat!!

Av Vita Brevis - 6 juli 2013 08:58

Jag har bestämt mig för att spira genuan i lovart och sätta en preventer guy på storen...och segla baklänges genom livet lite oftare. Jag har märkt att man kan säga nästan vilka obegripligheter som helst utan att folk synar. Jag har t.ex sagt att...

Av Vita Brevis - 6 februari 2013 20:49

En (jovialisk dansk) ansvarig på Facebook sitter i Uppdrag Granskning och förklarar leende policyn för näthot med att det beror på om hotaren menar det eller inte. I Köttvärlden behöver man inte bevisa uppsåt om man t.ex. kommer med hot om våld eller...

Presentation

Fedjit

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Följ bloggen

Följ vitabrevis med Blogkeen
Följ vitabrevis med Bloglovin'

Omröstning

Vad föredrar du?
 Pest
 Kolera
 Ghost whisper

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

RSS

Fråga mig

3 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se