Direktlänk till inlägg 27 februari 2010

Rött

Av Vita Brevis - 27 februari 2010 13:33

Jag har tvättdag och hittar små lappar i fickorna med saker som jag skriver upp. Jag kanske råkar på någon en vacker dag som kan svara på frågor som:

Varför har Triss bytt inriktning på sina reklamfilmer? "Plötsligt händer det".

Det var ju världens bästa grej när tjejen hamnar sist i en lång kö i affären och så plötsligt händer det - det öppnas en kassa till som hon rusar mot i slow motion.


Hur kan ATG få så mycket beröm för sin puckade reklam där folk jagar hästar i parkeringshus. Om det vore "på rikt" skulle hästarna ha blivit skiträdda och skenat.

Skräm en häst och vinn en peng! Eller hur ska man tolka det? Jag hoppas på Peter Unterstein idag - det gör jag varje gång han är med på V75 och det är ingen som förstår varför. Jag tar iaf alltid med honom för att han blir så himla glad när han vinner.


En annan sak som jag funderat på är varför man tydligen har så olika sätt att räkna ut snötryck per kvadratmeter för tak i norra och södra Sverige. Det är bara sporthallar och grishus i söder som har kollapsat, vad jag vet. Beror det på att man tycker att det inte borde snöa i Sverige eller beror det på att man inte förstår att man måste skotta bort snön?


Färgar Horatio Caine sitt hår eller är det naturligt morotsrött?


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vita Brevis - 13 april 2015 10:52


Man kanske ska vända sig till hundar eller katter?

Av Vita Brevis - 23 september 2014 22:17


Nu är det bevisat!!

Av Vita Brevis - 6 juli 2013 08:58

Jag har bestämt mig för att spira genuan i lovart och sätta en preventer guy på storen...och segla baklänges genom livet lite oftare. Jag har märkt att man kan säga nästan vilka obegripligheter som helst utan att folk synar. Jag har t.ex sagt att...

Av Vita Brevis - 6 februari 2013 20:49

En (jovialisk dansk) ansvarig på Facebook sitter i Uppdrag Granskning och förklarar leende policyn för näthot med att det beror på om hotaren menar det eller inte. I Köttvärlden behöver man inte bevisa uppsåt om man t.ex. kommer med hot om våld eller...

Presentation

Fedjit

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Följ bloggen

Följ vitabrevis med Blogkeen
Följ vitabrevis med Bloglovin'

Omröstning

Vad föredrar du?
 Pest
 Kolera
 Ghost whisper

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

RSS

Fråga mig

3 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se