Direktlänk till inlägg 27 februari 2010

Grunden

Av Vita Brevis - 27 februari 2010 13:58

Muslimska kvinnor ska täcka sig i olika grad en del ska täcka håret och vissa ska täcka ansiktet. Vi andra ska definitivt täcka ansiktet. Vi förväntas täcka oss med foundation, jävla löjligt ord förresten. I reklamen använder man uttryck som "täcker allt"....varför då, kan jag undra.


Jag utnyttjade ett reklamerbjudande idag på en affär och var tvungen att handla för en viss summa vilket var knixigt.

Jag:

- Ojdå vad ska jag då köpa som jag inte behöver?

Expediten:

- Vi har ju bra pris på mascara.

Jag:

- Lite onödigt kanske eftersom jag inte målar mig.

Det blev fotkräm med lavendellukt.


Det är inte så att jag inte är fåfäng, men för mig handlar det om håret och hårband och mer eller mindre fantasifulla håruppsättningar.

Jag hade en köporgie av sidenband i olika färger som matchar mina "outfits" (som om jag har annat än variationer av svart och brunt). Resten av kunderna på tyg- och garnaffären köpte garn till Kalla-mössan - puh!

I ett galet infall sa jag:

- Ge mig 2.5 meter blå-gult band också så jag kan leka nationalist - jag som inte är ett dugg intresserad av idrott.

Det blev tyst bland kunderna men kassörskan skrattade gott och beklagade att hon inte hade ett jobb som tillät att hon satt uppe på nätterna och tittade på rubbet, t.o.m curling.

Jag har inget emot curling och visst är det roligt att de svenska is-soparna vann men.....att glida på is är säkert kul och de kan hålla på och glida hur mycket de vill men är det verkligen intressant på riktigt?

 
ANNONS
 
Singelmamman

Singelmamman

28 februari 2010 13:09

Nä jag missade också de curlande damerna. Jag har nog med att curla mina tonåringar för fullt. Och när jag själv är på glid både bokstavligen och bildligt är det sällan kul. Inte för mig i alla fall. Kanske det är det för betraktaren.

http://varannanveckamamma.blogspot.com

 
Ingen bild

Vita

2 mars 2010 11:05

Jag förstår vad du menar snigelmamman - när man själv halkar runt är det sällan särskilt roligt

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vita Brevis - 13 april 2015 10:52


Man kanske ska vända sig till hundar eller katter?

Av Vita Brevis - 23 september 2014 22:17


Nu är det bevisat!!

Av Vita Brevis - 6 juli 2013 08:58

Jag har bestämt mig för att spira genuan i lovart och sätta en preventer guy på storen...och segla baklänges genom livet lite oftare. Jag har märkt att man kan säga nästan vilka obegripligheter som helst utan att folk synar. Jag har t.ex sagt att...

Av Vita Brevis - 6 februari 2013 20:49

En (jovialisk dansk) ansvarig på Facebook sitter i Uppdrag Granskning och förklarar leende policyn för näthot med att det beror på om hotaren menar det eller inte. I Köttvärlden behöver man inte bevisa uppsåt om man t.ex. kommer med hot om våld eller...

Presentation

Fedjit

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Följ bloggen

Följ vitabrevis med Blogkeen
Följ vitabrevis med Bloglovin'

Omröstning

Vad föredrar du?
 Pest
 Kolera
 Ghost whisper

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

RSS

Fråga mig

3 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se