Alla inlägg under februari 2010

Av Vita Brevis - 22 februari 2010 16:03

Man ska tydligen kategorisera sin blogg här på bloggplatsen numera - jag funderar på att välja:

Sex, pyssel och betting.

Mina förstahandsalternativ fanns inte med: 5-mil gång, velodromcykling, självförakt och katastrofer.

ANNONS
Av Vita Brevis - 19 februari 2010 16:39

Flyget som vi ska åka med lyfte precis på sin väg hit - nu med avisade vingar. Jag lyfter, förhoppningsvis, tre timmar efter utsatt tid.

Igår startade jag bilen i -25 grader....med motorvärmare men utan kupévärmare. När jag stannade för att köpa energidricka inför kvällspasset såg jag att mitt högra pekfinger var helt vitt och avdomnat, de andra såg rosiga och högst nornala ut.

Kassörskan på Statoil sa att sådant där kan vara trixigt och att jag absolut inte skulle spola fingret i varmvatten. Så jag åkte hem sparkade av skorna och kalasbyxorna och satte igång att spola fingret i varmvatten - jag ville bara veta varför det skulle vara så fel.

Man kan gott spola förfrusana kroppsdelar i varmvatten - det där är bara skitsnack. Inget konstigt hände...taket föll inte ner och inga lemmar exploderade.

Syna floskler är en trevlig sysselsättning.

Lyssnade på en stå-upp-komiker som synade floskeln att grisar är världens renligaste djur och undrade isåfall på vilken plats abborren hamnar. Är abborren det näst renligaste djuret? Eller någon stackars antilop som glömt att använda deo?

ANNONS
Av Vita Brevis - 19 februari 2010 16:15

Jaha - då var det fredag igen och jag har valt fel flygbolag - igen. Det har varit kallt och snöat hela vintern men för det norska bolaget kommer det tydligen som en överaskning att man måste avisa vingarna och att det tar tid.

Jag hade kunnat jobba 11 timmar idag istället för att sitta här och okynnesblogga på flygplatsen. Den här veckan har jag slagit rekord i om inte produktivitet så iaf i arbetstid.

Vad är det för poäng med att ha en chef och sitta på medarbetarsamtal? Jag tycker att det verkar bättre att leda sig själv....det brukar jag göra.

Av Vita Brevis - 19 februari 2010 08:25

 

Av Vita Brevis - 19 februari 2010 08:24

    

Av Vita Brevis - 19 februari 2010 08:23

 

Os

Av Vita Brevis - 18 februari 2010 19:51

OS-invigning...."oj så vackert" - not!

Det är svårt att sitta i personalrummet och jamsa med när man är omgiven av människor som initierat snackar jaktstart, kombinationen och Anjas vurpa.

Jag tänker mig jaktstart som ett gäng blodtörstiga Magdalena Forsberg med skarp ammunition - det kallar jag spännande idrottande.


Jag såg förresten OS-invigningen på löpbandet på gymmet, utan glasögon och med dunka-dunkamusik i högtalaren. Jag såg något som såg ut som låtsas-indianer som slarvade runt och försökte se etniska ut - men som sagt jag hade inga glasögon på

Presentation

Fedjit

Arkiv

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Följ bloggen

Följ vitabrevis med Blogkeen
Följ vitabrevis med Bloglovin'

Omröstning

Vad föredrar du?
 Pest
 Kolera
 Ghost whisper

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

RSS

Fråga mig

3 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se