Direktlänk till inlägg 22 mars 2010

Gråt

Av Vita Brevis - 22 mars 2010 17:50

Hammarby vann igår i bandyfinalen mot Bollnäs. Det är annars en av favoriterna - att se Hammarby förlora SM-finalen.

Jag menar inte att vara elak men jag förstår mig inte på lagidrotter och jag förstår mig inte på bandy och det kan väl vara ett skäl till att jag gillar fenomenet. Bandy är en sådan konstig sport. Varför har de så stora mål och liten boll t.ex.?

Media har följt med Hammarby-spelarna in i omklädningsrummet efter varje förlorad final de fem senaste gångerna och de brukar gråta som Helena Bergström gör i sina mest gråtiga roller.

Det är uppfriskande, tycker jag. Nästan lika uppfriskande som att se diskningarna på upploppet i tävlingarna i 5-mil gång under OS.

Nej jag menar inte att vara elak varken mot Hammarby eller mot gångare som slinter med fötterna efter 5 mil.

Jag förstår att det måste vara ledsamt och att de blir besvikna - det är väl först när besvikna och ledsna spelare får en mick framkörd under sin snyftande näsa som det blir komiskt. Vad är det som gör att sportreportrar intresserar sig för bandyspelare en gång om året? 

 
ANNONS
 
Singelmamman

Singelmamman

24 mars 2010 17:34

hahaha! Ja om du misslyckas som handbollsmålvakt tror jag automatiskt du väljer bandymålvaktsposten. Eller kamikazepilot. Delar din uppfattning om humor, i princip, dock inte riktigt fullt ut när det gäller Bajenbandys misslyckanden... Ännu mindre om Brynäs torskar idag!

http://www.varannanveckamamma.blogspot.com

 
Ingen bild

Vita

24 mars 2010 19:01

Tack snigelmamman - jag trodde att jag skulle få arga kommentarer från Bajen-fans fast det inte var elakt menat Kamikazepilot tror jag är en bra alternativkarriär

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vita Brevis - 13 april 2015 10:52


Man kanske ska vända sig till hundar eller katter?

Av Vita Brevis - 23 september 2014 22:17


Nu är det bevisat!!

Av Vita Brevis - 6 juli 2013 08:58

Jag har bestämt mig för att spira genuan i lovart och sätta en preventer guy på storen...och segla baklänges genom livet lite oftare. Jag har märkt att man kan säga nästan vilka obegripligheter som helst utan att folk synar. Jag har t.ex sagt att...

Av Vita Brevis - 6 februari 2013 20:49

En (jovialisk dansk) ansvarig på Facebook sitter i Uppdrag Granskning och förklarar leende policyn för näthot med att det beror på om hotaren menar det eller inte. I Köttvärlden behöver man inte bevisa uppsåt om man t.ex. kommer med hot om våld eller...

Presentation

Fedjit

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Följ bloggen

Följ vitabrevis med Blogkeen
Följ vitabrevis med Bloglovin'

Omröstning

Vad föredrar du?
 Pest
 Kolera
 Ghost whisper

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

RSS

Fråga mig

3 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se